Serda sonuçtan memnun değil

Gözlükte Çerçeve Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Gözlükte Çerçeve Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
14 Aralık 2024 13:49

Gama Optik Hürriyet'ten dördüncü ayda aldığım gözlüğün camını silerken üst çerçevesinden camın taştığını fark ettim. Evime yakın olduğu için ben, eşim ve oğluma buradan gözlük almıştık. On bin liraya yakın ücret ödedik buraya. Gözlüğü götürdüğümde oradaki erkek arkadaş, evet taşma var ama yapacağımız bir şey yok, garantili değil deyince çok şaşırdım. Dördüncü ayda sizden aldım, nasıl garantisi olmaz dediğimde 'Güneşte mi tuttunuz?' diye saçma bir soru aldım. Ameliyatım dolayısıyla dört aydır evde olduğumu velev ki öyle bir şey oldu, dışarıda kimse gözlükle dolaşmasın bozulacak diye dedim ama maalesef sattıkları ürünün arkasında durmadılar. Esnaflık namına bir şey yok, kazandıkları para helal değil bence.

Serda
Serda
16 Aralık 2024 14:21

Şikayetten sonra hemen arandım. Keşke gözlüğü oraya götürdüğümde oradaki esnaf olmayı beceremeyen arkadaş. Yapacak bir şey yok diye kestirip atmak yerine biraz sattığı ürün için yardımcı olmaya gayret gosterseydi. Neyse arandıktan sonra gözlüğü bıraktım, yapabilecek bir şey varsa düzelteceklerini söylediler. Yinede teşekkür ederim. Ama üç müşteriyi kaybettiler. Ve çevremde soran olursa da tavsiye etmeyeceğim.

Emil sonuçtan hiç memnun değil

Gama Optik'ten Aldığım Gözlük İlk Gün Sapı Kırıldı

28 Ağustos 2024 14:09

Göksel
24 Nisan 2025 14:54

Gözlük Değişiminde Gizli Kısıtlama Ve İlgisiz Mağaza Çalışanları

17 Ağustos 2025 22:43
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Mersin Optik Saygısız Tavır

Ayşegül
31 Temmuz 2025 12:55
Tanju sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Sporcu Gözlüğü Sürekli Buharlanıyor, Mağaza İlgisiz Kaldı

18 Eylül 2025 17:42