Fuzulev Teslimat Sorunu

Fuzulev Teslimat Sorunu
18 Nisan 2024 10:19

Fuzül Ev'e üç sene önce eşim adına kayıt olduk. Ödemeleri düzenli bir şekilde gerçekleştirdik. 350 bin TL'den 700 bin TL'ye çıkmak için Sancaktepe şubesinden N**** Bey, her gün yükseltme yapmamız için ısrarla aradı. 18 Mart'ta teslim almak üzere yükseltme işlemini gerçekleştirdik. 18 Mart geldiğinde, evrakları teslim etmemize rağmen teslim günü için hâlâ bir tarih verilmedi; telefonlara cevap alamıyor ve mesajlarımıza geri dönüş yapılmıyor. Hata bizde; Fuzül Ev ve N**** Bey'e güvendik, parayı aldılar ama iletişim ve teslimat zamanı konusunda sorun yaşıyoruz. Fuzül Ev'den dolayı pişmanlık duyuyorum. Hakkımı helal etmiyorum. Para konusunda ısrarla arayıp dururlar ama teslimat zamanı bir ay geçmesine rağmen ilgi göstermiyorlar.

profile profile profile
18 Nisan 2024 14:38 (Şikayetten 4 saat sonra)
İbrahim
İbrahim
27 Ağustos 2024 16:09

Eşim adına 2 ayrı kod ile Fuzul Ev'e kayıt yaptırdık. Zor bela da olsa teslimatı aldık. Ödemelerimizi eksiksiz yapıyoruz ancak hesaba yatması gereken kodları tam tersi yatırdığımızdan bir kod fazla ödeme, diğer kod az ödeme gözüküyor. Ama totalde ödemeler eksiksiz. Ancak Fuzul Ev çalışanları 'Bizi ilgilendirmez, eksik tarafa ödemenizi yapacaksınız, yapmazsanız hukuki yollara gideceğiz' diyorlar. Virman yapın arasında dediğimde 'Bizi ilgilendirmez' diyorlar. Böyle bir saçmalık, böyle bir iş bilmezlik yapılabilir mi?

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Tarihi Yanlış Bilgilendirme Ve Mağduriyet

17 Aralık 2024 13:51
Teslimat Tarihi Yanlış Bilgilendirme Ve Mağduriyet
Sait sonuçtan memnun değil

Teslimat Sürecinde Yaşanan Gecikmeler Ve İletişim Sorunları

22 Nisan 2025 11:48
Yafes sonuçtan çok memnun

04 Ocak 2025 22:59
"Bölge satış müdürü İskender bey'in öncülüğünde ve İnegöl şube müdürü Kutluay Bey'in çabaları ile sorunum çözülmüştür. Her ikisine de teşekkür ederim. Firmaya olan bakış açımda olumlu yönde fayda sağladılar."
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 15:45
Abdi sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 21:40

Fuzul Otomotiv Kategorileri