Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev'de Teslimat Ertelemesi Ve Güven Kaybı

Fuzul Ev'de Teslimat Ertelemesi Ve Güven Kaybı
08 Aralık 2024 15:18

Bu yıl şubat ayında 3 öğretmen arkadaş Ceyhan'dan fuzulev çekilişsiz Aralık teslimatlı sisteme girdik. Benim organizasyon ücreti 49bin tl olmadığı için bu ücreti 3'e böldük Mayıs ayından itibaren ödemelere başladık. Bu arada organizasyon ödemesi bittiğinde sözleşmenin revize edileceğini. Dolayısıyla Aralık ayında teslimatın yapılacağını söylediler. Danışmanlarımız. Aralık ayı geldiğinde imza beyannamesi ve evrakları gönderdik. Temsilcimizin Adana Seyhan şubesi O*** beye. Diğer iki arkadaşımın ödemesi bu ay içinde gerçekleşecek. Benim teslimat şubat 2025 ayına ertelenmiş. Başta O*** bey ödeme ekstresi ve anlamadığım birkaç şey söyledi. Bu sebeple ertelendiğini söyledi. Sonradan anladık ki Mayıs ayında revize etmesi gereken sözleşmeyi revize etmemiş ve teslimat kendisinin de hatayı kabul etmesiyle şubata ertelenmiş. 6 Aralık cuma günü Adana Seyhan şubesine 3 öğretmen arkadaş gittik. Yaklaşık 1 saat R*** bey ve O*** bey ile görüştük. Aylardır kendimden kıstım ve borç edinerek. Helal yolla bir araba sahibi olmaya çalıştım. Geldiğim noktada. Bir fuzulev çalışanının yaptığı hata nedeniyle. Şubata ertelenen teslimat var. O*** bey hatasını kabul ediyor ve Seyhan şubesi müdürü R*** bey de O*** beyin savunmasını alacağını söyledi. Gerçekten ne yapacağımı bilmez haldeyim. Bu kadar kolay mı bir insanın emeklerine saygısızlık etmek. Fuzul Ev'in bu olayı bir an önce çözmesini. Bekliyorum. Çünkü bu sisteme ve şirkete olan güvenim zedelendi.

10 Aralık 2024 17:02 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Sinan
Sinan

Çok üzücü bir durum. Bende FUZULEV'in böyle güvenilmez ve insanları mağdur eden bir tasarruf şirketi olduğunu bilmiyordum. İnşallah en kısa zamanda sorun çözülür ve mağduriyetiniz çözüme kavuşur. Bu süreçte enflasyon ortamında kaybedeceğiniz para da mağduriyeti artıracak. Fuzulev'e girmek isteyen arkadaşlar bir kez daha düşünmek isteyebilirsiniz çünkü sizinle ilk başta çok güler yüzlü bu ikna edici konuşuyorlar. Sözleşmeyi yaptıktan sonra kendilerinden kaynaklı hatalar da sorunu müşteri yansıtmamaları gerekirken sizi mağdur ediyorlar.

Fuzul Otomotiv 'de Geciken Ödeme Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

07 Kasım 2024 11:26
Fuzul Otomotiv 'de Geciken Ödeme Ve Yanıltıcı Bilgilendirme
Mehmet sonuçtan çok memnun

Fuzulev'de Yanlış Bilgilendirme Ve Teslimat Belirsizliği Mağduriyeti

16 Mayıs 2025 17:42
"Alanya Şubesindeki müşteri temsilcim şerife hanım soner bey ve Şube Müdürü Hakkı Beyin özverili ilgisiyle sorunum çözülmüş olup kendilerine ilgi alakaları için teşekkür ederim."
fuzulevde-yanlis-bilgilendirme-ve-teslimat-belirsizligi-magduriyeti-1.docx

Fuzul Otomotiv Kategorileri