Fuzul Otomotiv 'de Geciken Ödeme Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Fuzul Otomotiv 'de Geciken Ödeme Ve Yanıltıcı Bilgilendirme
07 Kasım 2024 11:26

Fuzul oto'ya 2023'de giriş yaptım. Ve 9 ay boyunca ödeme yaptım. Çekilişlerde çıkmadı ve çıkacağından yana da umudum kalmamıştı. Geçen ay paraya sıkıştığımdan ötürü çıkış yaptım. İlk görüşmemizde sözleşmede çıktığınız zaman organizasyon parasını vermiyoruz ama diğer paraların verildiği söylenildi. Organizasyon parası dışındaki paramı istiyorum. 3 ay içerisinde yatacak diye kendimi ona göre ayarladım. Ve bugün aradığımda 20.02.2025'de yatılacağı söyleniliyor. Size sözleşmede de bildirildi.

Aramalarda da söylenildi diye bir cümle kuruluyor. İlk görüşmemizde hatta son görüşmemde sözlü olarak da araçlarda 3 evde 6 ay denildi. Beni iş yerinde çalışırken arayıp telefonda hızlı hızlı sözleşmeyi okuyup onay istiyorlar. Sonra onaylandı deniliyor. Şu anda ihtiyacım olan ve kendim ödemiş olduğum parayı bile alamıyorum. Çok ama çok ileri tarihe atıyorlar ve hiçbir şekilde destek olmuyorlar. Paramın değeri zaten çekiliş boyunca öldü.

Onun yerine her ay altın yapıp koysaydık daha karlıydık ve şu an gerçekten ihtiyacım olan kendi paramı bile sırf başkalarına kazandırmak için vermiyorlar. Ve çekilişte sandığınız gibi hemen çıkmıyor 12 ay boyunca bekleyen insanlar var ki ben 9 ay boyunca bekledim 12 ay da teslimat diyor zaten 12 ay bekleyene kadar girdiğim fiyata göre araçlar bile artıyor. Paramı geri verin! 3 ay dediniz aralığa kadar yatırın! Her yere şikayet edeceğim.

22 Kasım 2024 16:59 (Şikayetten 15 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Kadir
Kadir
Şikayeti Çözüldü

7 aydır Banada Çıkmıyordur 8 ayı geçmek üzere. 4-5 ay önce bir araba var alamadık çekilişte çıkmayınca moralim çok bozuldu kaçırdık arabayı. Hem çekiliş çıkmıyor boşuna araba arıyoruz... Araba arıyoruz bulunmuyor çekiliş tamamen derttir... Araba bulmak sıkıntılı... Fuzulev e böyle olacağını beklemiyordum...

Osman
Osman

Fuzul pişmanlıktır

Derya sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 11:58
Fuzul Ev'de Teslimat Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Araç Teslimatında Sürekli Gecikme Ve Mağduriyet

14 Mayıs 2025 13:47