Franke Muslukta Sürekli Su Damlatma Sorunu

Franke Muslukta Sürekli Su Damlatma Sorunu
28 Aralık 2024 13:211.584
Şebnem'in Teşekkür Mesajı
İlginiz için teşekkür ederim.

Franke musluk aldım ve çok pişman oldum. Mutfakta sürekli damlatıyor. Aradık, Marmaris'te yetkili servisi yokmuş. Fethiye ve Bodrum'da varmış. Onların gelmesi gerektiğini söylediler. Servisleri aradık, "Evye ile birlikte almıştım." Sorar sormaz kampanyada mı aldınız dedi servis. Onlar V2 dedi. Sonra da benim geliş gidiş maliyetimi karşılamaz diye gelmediler. Tamirci çağırıp suyun basıncını ölçtürmemizi, 5'in üzerinde ise su basıncı düşürücü taktırmamızı söylediler. Dubleks evde alt kattaki bir musluk için basıncı düşürürsek yukarıda banyoda suyun yeterli gelmesi imkansız. Ayrıca tamirci ve basınç düşürücü masrafı bize kalıyor. Satarken bunu söyleseniz hiç almayacağız belki. Yetkili servisinizin olmadığı noktada lütfen satış yapmayın.

28 Aralık 2024 14:08 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Şebnem
22 Ocak 2025 11:26

Sevgili Franke, ilk gün aradınız ama şikayetim çözümsüz kaldı. Marmaris'te dediğiniz usta Fethiye'de. Sıfır muslukta musluk değil parça değişiyor. Ustanız parçanın 1 hafta önce geldiğini söyledi ama kendisi hala gelmedi. Bugün yarın diye oyalıyor. Bugün de aracı bozulmuşşş. 1 aydır boşa su akıyor, yazık bu susuzlukta. Yarın İsviçre ana merkeze durumu bildireceğim. Buradan da kalitelidir başımız ağrımasın da pahalı olsun diyerek Franke almak isteyenlere duyurulur. Satış sonrası destek durumu bu şekilde.

Şebnem
16 Nisan 2025 18:00

İlginiz için teşekkür ederim.

Franke Genel Merkezi Ve Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği

27 Ağustos 2023 22:371.907

Kasım 2022 de Franke'den tüm mutfak cihazlarını aldım. Temmuz 2023 te hepsini yetkili servise monte ettirdim. Daha kulla...

3 Ağustos 2023 22:463.353

"Franke firmasından Engin Bey e çok teşekkür ederim sorun kısa sürede çözüldü batarya yenisiyle değiştirildi."

Yetkili Servis Beklentileri Karşılamadı

20 Ocak 2025 19:341.930

"Yedek parça tedariğinizin daha hızlı olmasını diliyorum. Sevgiler,"

Franke Su Sıçratıyor Ve Servis De Göndermiyor, Çözüm Bulmuyor!

Franke SuSıçratıyor Ve Servis De Göndermiyor, Çözüm Bulmuyor!

Aslı
Franke Mutfak Armatürünün Renk Atması!

Franke MutfakArmatürünün Renk Atması!

İrem
Franke Batarya Soyulması

Franke BataryaSoyulması

Ufuk
Franke Actıve Plus Doccia 2.0 Batarya Sprali Toplanmıyor!

Franke ActıvePlus Doccia 2.0 Batarya Sprali Toplanmıyor!

Kemal
Franke Evye Musluğu Kaplama Soyulması