Birkan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Ford Focus'un Far Sensörü Sorunu Ve İkame Araç Krizi

26 Aralık 2024 07:54

Sıfır aldığım Ford Focus aracımın far sensörü bozuk çıktı. Aracım 1 aydır Ford Akköprülü servisinde bekliyor. Şu an tesisat değişimi bekleniyor ve bu parçanın gelmesi de yaklaşık 20 gün sonraymış. Bu kadar ufak bir sorunun bu kadar uzun sürede çözülememesi tuhaf duruyor. Araçla ile ilgili yapılan iş ve işlemler sağlıklı ve detaylı bir şekilde anlatılmıyor. Sadece denemeler yaptık. Olmadı deniliyor. Ayrıca tarafıma verilen ikame araç olan Courier'i beğenmediğimi aracımla muadil bir araç verilmesi istedim. Ona da yok dediler. Beğenmiyorsanız aracınızın kullanımda engel bir durum yok ve aracınızı servisten alarak parça gelene kadar kullanabilirsiniz denildi. Ford müşteri hizmetlerini aramama rağmen ikame araç konusunda yardımcı olunmadı. Bayimizde sadece ikame olarak Courier var ve başka araç veremeyiz denildi. Sıfır araç alarak mağdur olan ben ve üstünde kocaman reklam yazıları olan kamyonet ile dolaşan ben. Bu süreçte yaşadığım kötü deneyimler sonucu bir daha Ford marka araç satın almamam gerektiğini anladım.

26 Aralık 2024 08:53 (Şikayetten 58 dakika sonra)
08 Ocak 2025 07:25

Aracım halen serviste. 44 gündür far sensörü probleminin çözümünü bekliyorum.

29 Ocak 2025 22:24

66 gün oldu. Henüz parça temini yapılmadı. Genel merkezi her aradığımda size dönüş yapılacaktır deniliyor.

02 Mart 2025 15:36

97 gün sonra aracımın onarımı gerçekleşti. Müşteri hizmetleri dönüş vs yapmıyor. Sadece dinleyip sizi arayacaklar deniliyor.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yedek Parça Sorunu Ve Ford Türkiye'nin İlgisizliği

26 Şubat 2025 15:10

Özdemir
06 Ocak 2024 02:44
Ford Focus Aracımın Değişimini Talep Ediyorum.
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Beklenmedik Kusurlar Ve İlgisiz Servis

Çiğdem
05 Mart 2025 22:15
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Ford Transit Courier İle Bitmeyen Sorunlar

Levent