Yusuf sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2024 08:57
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Hizmet kalitesinden çok çok memnun kaldım ayrıca Iğdır Ford surkit te müşteri ilişkilerinde çalışan Güler Karakuş Burak Hanıma ilgisinden bilgisinden güler yüzlülüğünden dolayı çok teşekkür ederim doğrusu Güler hanım bana Ford markasını daha çok sevmeme ve diğer servis araçlarımı da Ford markası ile değiştirmeme vesile olacak kadar etkiliydi tekrar burada Ford Otosan camiası karşısında Güler hanıma hizmetinden dolayı çok çok teşekkür ederim sosyal medyadaki tüm şikayetlerimi de kaldırıyorum, Saygılarımla. Yusuf. Mustafa”

2024 model sıfır Ford Custom aracı aldım, iki gün sonra arıza vermeye başladı. Ön kamera, şerit takip sistemi ve ön çarpışma uyarıları arızalanmaya başladı. Servise gittim, bir gün boyunca uğraştılar fakat arızayı çözemediler. Çağrı merkezini aradım, tam 16 gündür beni oyalıyorlar ve bir çözüm üretmiyorlar. Ford Otosan'da müşteri memnuniyetine önem verilmediğini düşünüyorum. Çağrı merkezinde çalışanlar ve takım liderleri, müşteri şikayetlerine kayıtsız kalıyorlar. Çağrı merkezini aradığımda 'Tamam, en kısa sürede size ulaşacağız, sorunu çözeceğiz.' diyorlar, ancak başka bir gelişme olmuyor. Her gün arıyorum ve her seferinde aynı yanıtları alıyorum. Bir daha Ford Otosan'dan sıfır araç almayı düşünmüyorum ve almayı düşünenlere de başarılar dilerim.

21 Mayıs 2024 12:28 (Şikayetten 3 saat sonra)
02 Ağustos 2024 18:17

Görkem
Görkem

Aynısı Bende de Var Mahkemeye Verdik Araba İlerleyen Zamanda Kendi Kendine Fren Sıkmaya başlayacak ABS Kitlicek Giderken Dikkat Et Dostum 1.240.000 TL Verdim Arabaya Mağdurum Senin Gibi

Özgür sonuçtan memnun değil

Özgür
25 Mart 2024 13:26
Sıfır 2024 Model Ford Custom
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Ford Custom 2024 116 Km Geçmiyor

Hakan