Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Ford Custom 2024 116 Km Geçmiyor

13 Temmuz 2024 02:21

Ford Custom 2024 model sıfır şirketimiz için aldığımız araç 116 km'yi geçmiyor. Otokoç, yazılım hatası olduğunu ve bütün araçlarda olduğunu söylüyor ve Ford'un yeni yazılım gönderdikten sonra güncelleme yapabileceğini belirtiyor. Ford'u aradığımda çalışmalarının sürdüğü, birçok aracın bu şekilde beklediği söyleniyor. Kurban Bayramı öncesi alınan araç, 1 ay geçti fakat hâlâ bir çözüm, bir cevap yok. İlgi alaka sıfır. Yıllardır şirketimizde kullandığımız, güvendiğimiz Ford markası hayal kırıklığına uğrattı. Bu kadar mı zor yazılım hatasını düzeltmek? Aracı uzun yol için aldık ve risk teşkil ettiğinden kullanamıyoruz. Keşke almasaydık dedirttin Ford.

15 Temmuz 2024 15:06 (Şikayetten 2 gün sonra)
19 Temmuz 2024 12:20

Şikayeti göreli 5 gün oldu çözmeyi bırak geri arama bile yok teşekkürler Ford

25 Temmuz 2024 09:27
29 Temmuz 2024 13:38

Tarafımızı arayan olmadı hatta bu mesaj üzerine yazan numarayı ben aradım sizi Hande hanım aramış bilgi veriyoruz geri dönecek denildi 5. Gün hala bir arayan yok.

Bedox

Nasıl yaptılar hocam biz hala mağduruz çözemediler ya

Bedox

Hocam araç düzeldi mi sorun giderildi mi aynı sorun bende de var

Hakan

Evet çok şükür zor bela yazılımı güncellediler düzeldi

Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
21 Mayıs 2024 08:57
"Hizmet kalitesinden çok çok memnun kaldım ayrıca Iğdır Ford surkit te müşteri ilişkilerinde çalışan Güler Karakuş Burak Hanıma ilgisinden bilgisinden güler yüzlülüğünden dolayı çok teşekkür ederim doğrusu Güler hanım bana Ford markasını daha çok sevmeme ve diğer servis araçlarımı da Ford markası ile değiştirmeme vesile olacak kadar etkiliydi tekrar burada Ford Otosan camiası karşısında Güler hanıma hizmetinden dolayı çok çok teşekkür ederim sosyal medyadaki tüm şikayetlerimi de kaldırıyorum, Saygılarımla. Yusuf. Mustafa"

Hilmi
12 Ekim 2024 18:39