Ford Focus'ta Boya Problemi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Ford Focus'ta Boya Problemi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
12 Ağustos 2024 23:506.241

31 Kasım 2023 tarihinde Konya Otokoç firmasından satın almış olduğumuz lansman rengi Ford Focus aracımızda, sol arka kapı direğinde boya atması oluştu. Firmayla iletişime geçildi ve servis kontrolü sonrası kuş pisliği sebebiyle boyanın kalktığını söylediler. Bunun dış etken olduğu ve renkli araçlarda bir gün bile kalsa boyayı kaldırabileceğini söylediler. Ben böyle bir durumu Ford markasına yakıştıramıyorum. Boyanın yenilenmesi kazalıymış gibi muamele görmesine sebep olacağını, koruyucu boya yapıldığında 80 bin tl tutarında ücret ödememiz gerektiğini belirttiler. Yaşatılan bu maddi kaybımın giderilmesini talep ediyorum. 7 ayda bir arabanın boyası iki gün kalan dış etkenle atamaz. Bu, işinize ve markanıza karşı göstermiş olduğunuz bir saygısızlıktır. Ford markası acilen kendini gözden geçirmeli.

24 Eylül 2024 19:47

Ford Focus koyu renk sıfır arabada 7. Ayımızda yaşadığımız sorunu başkalarınında yaşamasını istemem. Kesinlikle koyu renk arabalarını tercih etmeyin. Mümkünse Ford almayın çünkü yaşadığınız dış faktör kaynaklı sorunlarda; kullanıcı hatası deyip kalitesizlik sebebiyle! Yaşadığınız sorununuza çözüm bulmayacaklar. Boya kalitesi berbat bir araba, iki gün içinde yıkanan kuş pisliğinin altındaki boya kalktı bu sorunu yaşamanızı istemem. Kendilerini yenileyip kaliteyi ve müşteriyi önemseyen bir firma haline gelebilirse tercihleriniz arasına koyun.

Eki aç
14 Ağustos 2024 09:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Ford’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Ford Otosan Çözüm Merkezi temsilcimiz sizinle en hızlı şekilde irtibata geçecektir. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

16 Ağustos 2024 10:34

Kısa sürede iletişime geçeceğinizi söylemiştiniz ama henüz bir yetkiliniz tarafından aranmadım. Bu denli kalitesiz bir boyaya sahip aracınız için çözüm öneriniz nedir? Dış etkenlerin oluşturabileceği etkenleri uzun yıllardır bu işi yapan bir firmanın bildiğini ve bu şartlara göre üretim yapılabileceğini düşünüyorum. Ben aracı alırken bizim boyamız kalitesizdir önleminizi aracı teslim almadan alın deseydiniz bende buna göre en azından kalitesizliği bilir aracı satın alacaksam da boya kalkmadan önlemimi almış olurdum.

25 Eylül 2024 16:03

Değerli Müşterimiz, Çağrı merkezimiz üzerinden yaptığınız ve sonuçlandırılmış başvurunuz bulunmaktadır. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

Eray
Eray
20 Aralık 2024 10:38

Merhabalar mahkeme süreci gibi işlemlere başladınız mı?

Ford Otokoç Ve Otosan'ın Cevapları

Can
Can
17 Temmuz 2024 23:5516.361

12.06.2024 tarihinde Antalya Ford Otokoç bayisinden akşam saatlerinde teslim almış olduğum ve aynı gün sorunların olduğu...

1 Destek

Ahmet
Ahmet
13 Haziran 2024 13:365.253

7 ay önce almış olduğumuz Ford Focus marka aracın 2 gün önce kaputunun 3 farklı yerinde boya kalkması olduğunu gördük. D...

Tümünü Gör
Ford Courier Aracımla İlgili Sağ Ön Lastik Basınç Sorunu!

Ford CourierAracımla İlgili Sağ Ön Lastik Basınç Sorunu!

Fatih
Ford Transport Aldık Pişmanız!

Ford TransportAldık Pişmanız!

Fuat