Can sonuçtan hiç memnun değil

Ford Otokoç Ve Otosan'ın Cevapları

17 Temmuz 2024 23:55

12.06.2024 tarihinde Antalya Ford Otokoç bayisinden akşam saatlerinde teslim almış olduğum ve aynı gün sorunların olduğu mesai bittiği için ertesi gün bayiye tekrar götürerek muhatap bulmaya çalıştığım Ford Ranger Wildtrak model ayıplı araç ile ilgili 35 gündür görüşüyorum ve gelin görün ki 17.07.2024 yani bugüne kadar Otosan bayisiyle ilgili herhangi bir muhatap bulamamam ve beni 35 gündür bekletip bugün ne dediği belirsiz üslubu bozuk bir mühendisle aracımı kontrol edilmesi için bayiye çağrıldım. Ve Otosan bayisinin gönderdiği kişinin evet aracımız boyalı ve hatalı gönderilmiş fakat biz değiştiremeyiz size şu kadar para ve boyanması gereken parçaları boyayalım koltuğunuzu değiştirelim iç trim aksamındaki hataları değiştirelim gibi bir yanıtla karşılaştım. Koskoca Otosan gibi Koç grubunun firmasının böyle saygısız ve insanı yanıltan tarzda bir cevabın verilmesi gerçekten Otosan gibi bir firmaya yakışmadı. Hukuki işlem yapacağım değişim istiyorum diye yaptığım ısrar sonucunda da gelen mühendis arkadaş ister dava açın isterseniz arabayı şuraya buraya parka çekin beni ilgilendirmez gibi bir dönüş yaptı. Bu galerici mantığıyla verilen cevaplar kendimi Otokoç'tan değil de araba pazarında araba almış gibi hissettirdi. Bu kadar aracın hatalı olduğunu bile bile müşterisine ayıplı mal satıp herhangi bir dönüş yapmadan rahat tavırlar sergileyen ve insanı yanıltır şekilde her konuşmamda para teklifini yükselterek aracımı boyayıp geri vermeyi amaçlayan Otosan yetkilileri için yazıyorum. Mesajımı buradan görüyorsanız eğer 35 gündür iletişim kurmaya çalıştığım müşteri hizmetleri hariç o başta iş yapmayan çalışan müdürlerin bana ulaşmasını istiyorum. Gerekli yerlere dosyalarımla ve aracın hataları ile başvurup hukuki süreci de başlatacağım. Bu sürecin sonunda benim haklı olacağımı sizin bugün bu şikayeti de yazdığım tarihte gelen sanayi ağızlı mühendisiniz de çok iyi biliyor. Acil bir şekilde Otosan yetkililerin benimle iletişime geçsin.

23 Temmuz 2024 12:54 (Şikayetten 5 gün sonra)
23 Temmuz 2024 15:20

Sadece kopyala yapıştır cevaplar verin müşteriniz olarak nefret ettim sizden her aradığım en kısa sürede döneceğiz diyorsunuz ya da yazıyorsunuz galerici gibi işlem yapıyorsunuz sanki bayiden değil araba pazarından araba almışız gibi hurda boyalı kazalı araçları tekrar boyayıp millete satmaya çalışıyorsunuz ayıp firmanıza isminize hiçbir yardım ve desteğinizde olmuyor. Kısa sürede dönerler dediğinizde bir 5-6 ay sürer herhalde yazık hepinize

Ford Otosan'ın Parça Tedarik Sorunu

Erdal
11 Nisan 2025 12:11

Ford Ranger Wildtrak Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

Güngör
10 Eylül 2024 18:16
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
12 Haziran 2024 00:28

Teoman
23 Kasım 2023 11:56
Mete sonuçtan hiç memnun değil

Mete
24 Nisan 2025 14:02