Tansu sonuçtan hiç memnun değil

FLO Ayakkabı Garanti Ve Satış Sonrası Hizmet

FLO Ayakkabı Garanti Ve Satış Sonrası Hizmet
24 Kasım 2023 23:05

Bir hafta önce Kayseri Forum AVM içinde yer alan FLO mağazasından Travelsoft24hs marka kışlık bayan bot satın aldım. İki gün giydikten sonra ayakkabılar ayağımın serçe parmaklarını vurarak yaraladı ve kanattı. Bu durum sonucunda normal ayakkabı giyemeyecek hale geldim. Ürünü iade etmek ya da değişim yapmak istediğimde mağaza tarafından ilgilenilmedi. Ürün için 15 gün iade süresi olduğunu düşünüyordum. Durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşımayı düşünüyorum. FLO, satmış olduğu ürünün arkasında durmadı ve iki gün içinde ayağıma ciddi zarar verdi.

28 Kasım 2023 20:02

FLO'dan aldığım ayakkabı ayağıma zarar verdi serçe parmaklarımı patlattı vurdu demiyorum patlattı ve sadece iki gün birer saat giymede alalı daha 10 gün oldu iade değişim istediğimde almadılar bir de ayakkabıyı kalıba koydurun diyorlar daha önce de aldığım spor ayakkabı 1 ayda yırtıldı giydiniz deyip kabul etmediler şimdi bot iki gün giydim ve bana zarar verdi deyince hiç giyilmemiş ayakkabıları iade değişim yaptıklarını söylüyorlar Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım bugün.

Ek
25 Kasım 2023 11:25

Ayakkabının iade ya da değişimini istiyorum.

26 Kasım 2023 11:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

28 Kasım 2023 10:40

Hiçbir şekilde çözüm bulunamadı hala benimle iletişime geçen bayan önce ökçe bizim değişimimiz hiç giyilmememis ayakkabılar için geçerlidir diye aynı şeyleri zırvalamak için beni aramış çözüm bulmak için değil sonrada siz bir incelemeye verin diyor hala değişim yaparız demiyor ayakkabıyı kalıba koydurun diye akıl veriyor

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

FLO'dan Aldığım Işıklı Spor Ayakkabıda Kısa Sürede Arıza Ve Değişim Talebimin Reddedilmesi

01 Eylül 2025 12:44

Aldığım Bot İlk Giyişte Yara Yaptı, İade Ve Değişim Reddedildi

20 Ekim 2025 19:34

17 Ocak 2024 00:15
Muhammet sonuçtan çok memnun

06 Aralık 2023 18:18
"Teiwkkürler"
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 16:46
FLO Ayakkabı Kategorileri