Saliha sonuçtan çok memnun

FLO Ayakkabı FLO Arkadaşını Davet Et 50 TL İndirim Kazan Uygulaması Çalışmıyor

16 Ağustos 2023 14:14
Saliha'nın Teşekkür Mesajı
“Devran Bey ile yaptığım görüşme sonucunda sorunum tam olarak olmasa da çözümle sonuçlandı. Alakanız için teşekkür ederim FLO mağazacılığı.”

FLO'nun mobil uygulaması üzerinden, arkadaşını davet et 50 TL indirim kazan kampanyasında arkadaşlarımı üye yapmama rağmen söz edilen indirim kuponu verilmedi. FLO müşteri hizmetlerine ise aradığım halde ulaşamıyorum. Bu durumun acilen çözülmesini istiyorum.

16 Ağustos 2023 18:00 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

18 Ağustos 2023 16:48

Hala konuyla ilgili müşteri hizmetleriyle görüşemedim. Aramışlar fakat müsait olmadığım için açamadım ve bir daha da aramadılar email'den müşteri hizmetleri numarası verilmiş bu numarayı arayın diye arıyorum, tekrar arama kaydı oluşturduk diyorlar fakat ne arayan var ne soran, bu mudur ilgilenmek?

19 Ağustos 2023 16:41

Enes sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2025 20:13
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2025 10:34
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Kampanyalı Alınan Ayakkabının Numara Değişiminde Stokta Olmasına Rağmen Yardımcı Olunmaması

29 Kasım 2025 14:06

Bünyamin
04 Ekim 2025 02:11
Buğra sonuçtan çok memnun

FLO'dan Aldığım Nike Ayakkabıdan Gelen Ses Ve İade Sorunu

21 Kasım 2025 18:46
"Kaç aydır haklı olduğum ama uğraştırıldığım FLO markası konusunda hızlı, etkili ve çözüme kavuşturulan bir sonuç elde ettim. Bu sonucu sizin sayenizde elde ettim. İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Şikayet var uygulaması ve hizmetini haklı olup mağdur olan herkese şiddetle tavsiye ederim. Uc aydır muhatap bulamadığım konuya sizin sayenizde 16-17 saatte haklı olduğum çözüm bulundu"
FLO'dan Aldığım Nike Ayakkabıdan Gelen Ses Ve İade Sorunu
flodan-aldigim-nike-ayakkabidan-gelen-ses-ve-iade-sorunu-6.jpg