File Market File Mobil Uygulaması Sorunu

01 Ağustos 2023 16:32

File Mobil uygulamadan 450TL'lik alışveriş yaptım. +50TL geçici provizyon ücreti ödedim. Miktar kredi kartımdan çekildi. Varış saatine yakın siparişimi kontrol etmek için uygulamaya girdiğimde ürünlerin hala sepetimde olduğunu ve siparişlerim sekmesinde hiçbir siparişimin olmadığını gördüm. İnternetten File'ye ait tek numara olan 0216 217 35 35 numarasından iletişim sağladım ve durumu anlattım. Genel müdürlük olduklarını ve yardımcı olamayacaklarını söylediler. Mobil uygulama üzerinden iletişim kurmamı söylediler. Mobil uygulamadan yaklaşık 10 kez talepte bulundum ve hala bir arama gerçekleşmedi. Tekrar cep telefonundan aradığımda telefondaki kişi müşteri hizmetleri talebinde bulunduğunu 24 saat içerisinde geri döneceklerini iletti. Ben ürünleri iptal edebilecek miyim, param iade olacak mı hiçbir şey belli değil. Almam gereken ürünleri uygulama hatası yüzünden alamıyorum ve doğru düzgün de bir yanıt alamıyorum.

Siparişim Teslim Edilmedi Destek Alamıyorum Mağduriyetim Ne Zaman Giderilecek

29 Ekim 2025 13:09
siparisim-teslim-edilmedi-destek-alamiyorum-magduriyetim-ne-zaman-giderilecek-1.jpg

Siparişim Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

29 Ekim 2025 14:05

21 Şubat 2025 13:54

27 Temmuz 2023 16:23
Emine sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 10:17