Fibabanka'dan SWIFT İşleminde Beklenmedik Borç Talebi

03 Kasım 2024 14:49

12.07.2024 tarihinde, Fibabanka üzerinden, Vakıf Katılım Bankası'na 1100 $ SWİFT işlemi gerçekleştirdim. Bu işlem için 251,36 TL işlem ücreti yatırdım ve hesabımdan bu ücret çekildi. Zaten tl hesabıma bu ücreti yatırmadan SWİFT işlemine devam edilemiyordu. Buraya kadar sorun yok. Aradan yaklaşık 2 ay geçtikten sonra, Fibabanka Maslak şubesinden bir personel beni arayarak yapmış olduğum SWİFT işlemi için muhabir bankaya 5 $ borcum olduğunu söyledi. Bunu işlemi yaparken uyarı olarak görmem gerekmiyor muydu? Ya da aramak için neden 2 ay beklediler? Sonrasında müşteri hizmetlerini aradığımda dönüş yapılamadığını, ancak benim şubeyi aramam veya şubeye gitmem gerektiğini öğrendim. Bu kadar uğraşacağımı bilsem, Vakıf Katılım şubesine elden öderdim bu parayı. Bu haksız talep edilen paranın benden değil, Fibabanka'nın hatasından kaynaklandığı için ödemek istemiyorum. Banka yetkililerinin ilgilenmesini rica ediyorum.

03 Kasım 2024 15:43 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Merhaba Sayın Raşit U. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Pinar sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 12:07

28 Temmuz 2023 11:28
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 15:17
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 17:29