Recep sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Müşteri Olamama Ve Personel Tehdit Ve İşlem Sağlamaması

15 Ağustos 2024 15:17

Merhaba, Fibabanka müşterisi olmak için uygulamayı indirdim. Uygulama, telefon numaram sistemde kayıtlı olmadığı için işlem sağlamadı. Çağrı merkezini aradım, müşteri temsilcisi ve takım lideri tarafıma işlem sağlanmayacak, kayıt açılmayacak, şubeye gideceksin şeklinde beyan ve tehditte bulundu. Sakarya'da şube olmadığı halde görüştüğüm müşteri olma adımını dahil banka kullandırmadı. Ayrıca şikayet açsam bile değerlendirilmeyecek, cevap verilmeyecek, sorun çözülmeyecek, yapılacak bir şey yok şeklinde D***** ve C**** bilgi verdi. Sonuç olarak müşteri olamadım, işlemlerim sağlanmadı ve yardımcı olunmadı. Çağrı merkezi görüntülü müşteri olamadım, bulunduğum şehir dışına yönlendirildim, mağdur edildim. Konu hakkında şikayetçiyim.

15 Ağustos 2024 15:32

Merhaba müşteri destek biriminden arayan mine adlı çalışan görüntülü işlem sağlanmıyacak telefon işlem sağlanmıyacak mail olarak gönderdiğiniz ıslak imzalı dilekçeyi ve kimlik ön arkayı ve selfie fotoğrafını dikkate almayacağız biz ne dersek o olacak BDDK Bankalar Birliği tüketici korunması kanunu bizi bağlamaz yasal zorunluluğumuz yok kısacası eşek gibi İstanbul şubeye gireceksiniz başka türlü müşteri olmanızı sağlamayacağız şeklinde beyanda bulundu sorunu çözmedi yaşadığım ilde şubesi olmayan bankanın nasıl müşterileri eşek gibi başka şehre gideceksiniz şeklinde beyanda bulunabilir ve işlemleri şikayetleri dikkate almayabilir konu hakkında şikayetçiyim konuyu gerekirse mahkemeye verip işlem sağlayacağım

15 Ağustos 2024 15:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Sayın Recep A. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

13 Mayıs 2025 17:14
Zühre sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Müşteri Olma Sorunu

10 Temmuz 2024 17:53
Ferhat sonuçtan memnun

24 Nisan 2024 10:17

Fibabanka Kurumsal Müşterisi Olamıyorum

29 Şubat 2024 11:55
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2025 15:48