Zühre sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Müşteri Olma Sorunu

10 Temmuz 2024 17:53

FIBA müşterisi olarak vadeli hesap açıp para yatırmak istedim uygulama üzerinden güvenlik gereği hesap açılamıyor diyerek müşteri hizmetlerine yönlendiriyor. Görüşmemde yasal takiptesiniz dendi hiçbir borcum sorunum olmadığı halde kontrol etmek için çalıştığım tüm bankalarla görüştüm dijital E-Devlet üzerinden kontrol ettim hiçbir yasal sorunum olmadığı halde ikinci görüşmemde yine ısrarla yasal takiptesiniz dendi. Başka hiçbir bankada sorun yaşamadığımı ve yasal sorunum olmadığını söyledim müşteri temsilcisine sistemsel sorun olabileceğini bu durumu bildirmesini incelenmesini çözüm üretilmesini ısrarla istedim kayıt oluşturulmasını talep ettiğim halde açmadı. Yapabileceğimiz bir şey yok dedi. Telefonu kapatım hemen ardından başka bir bankadan hesap açtım. Ve yıllardır bir borcum kredim vs yok zaten pek çok bankayla çalıştım bugüne kadar. Sorun şu ki Fibabanka müşteri olmayalım para yatırmayalım istiyor olacak ki bu kadar zorluk çıkarıyor sorunum çözülmeye bile uğraşılmıyor. Ek olarak herhangi bir borcum yasal takibim olsa bile ben bankanıza para yatıracağım bir kredi ya da kredi kartı talebim yok yani siz bana değil ben size para vereceğim. Borcum olsa bile bu sizi neden ilgilendiriyor anlamış değilim. Ben zaten bu bankayla asla çalışmam bir daha ama hiçbir sorun yokken beni günlerce uğraştırdınız.

10 Temmuz 2024 18:04 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba Sayın Zühre K. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hesabım Gerekçesiz Kapatıldı, Paramı Ve Açıklama Bekliyorum

21 Ekim 13:10
Baran sonucu yetersiz buldu

Fibabanka Hesaba Gelen Para Transferi Şüpheli İşlem Sayıldı!

06 Şubat 2024 17:25
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

08 Ekim 2024 11:40