Sibel sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 16:54

Hangi Kredi uygulamasından mesaj gelmişti, ben de mesajı tıklayarak başvuruda bulundum. Fibabanka'dan 1500₺ kredimin onaylandığını banka bana link atarak bildirdi. Ben de linki tıklayarak görüntülü müşteri temsilcisi ile hesap açtım. Hesap açmak için bana başka bankaya ait kredi kartı bilgilerimi tuşlattılar. Kredimin onaylandığını, kaç ay çekeceğimi, aylık ödemelerimi, hesabıma geçecek miktarı her şeyin bilgisini verdi. Ve hesabı açtı. Fibabanka uygulamasını indirin, belgeleri onaylayın, para hemen hesabınıza geçsin denildi. Hepsini yaptım, ancak bekleyen onaylarda belgeler yoktu. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, öyle bir kredimin olmadığını söylediler. Hesap açarken, beni müşteri yaparken kart bilgilerimi tuşlatırken kredi vardı, işleri bitince yok oldu.

29 Temmuz 2024 17:03 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba Sayın Sibel O. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Zühre sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Müşteri Olma Sorunu

Fibabanka Sipariş ve Kredi Onay Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
Erol sonucu yetersiz buldu

Fibabanka Kredi Başvurumun Sürekli Reddedilmesi

25 Ocak 02:14
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 15:48