Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Sanayi Gibi Bakım Yapıyor?

Fiat Sanayi Gibi Bakım Yapıyor?
Ozan
04 Mayıs 2024 23:13

02.05.2024 tarihinde Fiat Fiorino aracım için 10 bin kilometre bakımını yaptırmak üzere Kayseri İnciroğlu Fiat servisine bıraktım. İki gün boyunca yoğunluktan ve inceleme bahanesiyle aracım teslim edilmedi. 04.05.2024 tarihinde aracımı teslim almaya gittiğimde, ilgili sorunların kontrolünün 10 bin kilometre bakımı esnasında yapıldığı ve bir sorun olmadığı, devam etmesi durumunda TOFAŞ'a e-posta atacaklarını bildirdiler. Ödeme yaparken servis yetkilisi, beklemek istemeyerek 'Aracınız kapıda, ruhsat ve anahtar üzerinde. Yıkandı, aracınızı alabilirsiniz.' dedi ve ayrıldı. Kendi imkanlarımızla aracımızı kapıdan teslim aldık. Teslim esnasında çektiğimiz fotoğraf ve videolarda, aracın yıkanmak bir yana kirletildiğini; arka tamponda ayak izleri, kaputta ve içeride kedi pati izleri, koltukta yağ lekesi, trim ve döşemelerde lekeler olduğunu fark ettik. Şoka uğradık, üstelik ruhsatımız da kayıp! Durumu bildirdiğimizde 'Getirin, tekrar yıkayalım.' yanıtını aldık. Aracın dışına böyle davranan bir servisin, parça değişikliği ve bakımına ne kadar hassas olabileceğini merak ediyoruz. 'Bakım' kelimesinin anlamını yitirdiğini düşünüyoruz. Güvenimiz sarsıldı, sanki sanayiye değil de yetkili bir servise gelmişiz gibi değil. Vakum ve detaylı temizlik yaptırdık. İlgili görseller ekte. Bahsedilen servisin hizmet kalitesinden dolayı oluşan vakum, temizlik ve ruhsat kaybımızın giderilmesini ve 10 bin kilometre bakımının kontrol edilmesini talep ediyoruz.

05 Mayıs 2024 09:37 (Şikayetten 10 saat sonra)

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Yetkili Serviste Gereksiz Müdahale Ve Yüksek Fatura Sorunu

Emre
04 Temmuz 2024 15:57
Fiat Yetkili Serviste Gereksiz Müdahale Ve Yüksek Fatura Sorunu

Halis
18 Mayıs 2024 12:12
Fiat Kayseri Yetkili Servisi Bakım Sırasında Araçta Hasar Oluşumu!

Seyfettin
22 Temmuz 2024 09:23

TOFAŞ Fiat Servisinde Parça Bekleme Çilesi

Yeliz
31 Aralık 2024 16:41
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
20 Ekim 2024 16:10