Güntan sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 21:57

Aracımı Mart ayında teslim aldım ve tam 1 yıldır kullanıyorum. 2023 kasım ayında Fiat yetkili servisine hibrit devre dışı kalma sebebiyle gittim. Her seferinde akü şarj edildi ve kalıcı çözüm sunulamadı. Yetkili birimlerden aldığım bilgi doğrultusunda şehir içi kısa mesafe kullanımı sebebiyle bu sorun yaşanıyor ama ben diyorum ki sizin aracınız sitenizde belirttiğiniz gibi kullanıyorum ve aküm bitiyor bu nasıl saçmalık. Kısa mesafe veye uzun mesafe diye araç üretilmez ve bu şekilde saçma bilgiler verilmez. Hibrit araçların genel mantığı şehir içi dur kalk ve kısa mesafe kullanımlarında yakıt tüketimini en aza indirgemektir. Yetili birimler arıyor üst merciden bu bilgi geldi bir şey yapamayız böyle bir saçmalık olabilir mi resmi olarak zaten bu hata tekrarlarsa arıza sebebiyle değişim hakkım bulunmakta. Fiat kesinlikle bazı şeyleri anlamazlıktan geliyor. Akü değişimi talep ediyorum kabul edilmiyor. Gerekli işlemleri mahkeme yoluyla çözmeye karar veridim.

02 Mart 2024 10:30 (Şikayetten 12 saat sonra)
17 Mart 2024 20:16

Herhangi bir geri dönüş alamadım ve şikayetim devam etmektedir. Ayrıca şu an hibrit tamamen devre dışı kalmış durumda.

21 Mart 2024 09:50
Fiat Pişmanlığı Ve Servis Yetersizliği

27 Kasım 2023 tarihinden bu yana şikayetim devam etmektedir ve defalarca servise gitmeme rağmen sorun geçici olarak çözülüyor. Sürekli akü şarjı yapılıp hep aynı bilgiler veriliyor. Şu an klima sıfırlama yapmakta ve sonuç alamamaktayım. Her servise gittiğimde kısa mesafe kullanımı yaptığınız için akü bitiyor cevabı verilmekte ve akü tekrar şarj edilmektedir.

22 Mart 2024 11:13
Fiat Pişmanlığı Ve Servis Yetersizliği

Bugün Fiat yetkili hizmetleriyle görüşme gerçekleştirdim ve araca yapılan işlemlerin tüm listesini talep ettim ama tarafıma verilmedi. Servisle görüşmem talep edildi servise gittim onlarda tarafıma vermediler. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım kayıt verilmiyor diye sonrasında Gümüş otoda çalışan bayanla Fiat müşteri hizmetleri görüştü ama yine sonuç aynı kayıt verilmiyor. Bu kadar ilgisizlik ve Fiat pişmanlığı da çabası. Bundan sonra başka servise yönlenip gerekli işlemleri yapacağım.

Fiat Aracımın Akü Sorunu Ve Garanti Dışı Bırakılması Mağduriyet Yaşattı

23 Temmuz 2025 13:07
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Hybrid'in Hibrit Sorunu Ve Servis Cevapları

Ferit
02 Ocak 2025 14:39
Güçlü sonuçtan hiç memnun değil

Güçlü
04 Temmuz 2023 23:12
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Bir Yıllık Sıfır Araçta Sürekli Akü Sorunu Ve Yolda Kalma Mağduriyeti

Hakan