Fiat Egea Cross 1.6 Dizel Otomatik Şanzıman Sesi!

19 Şubat 2024 15:3736.184

Egea Cross 2023 model, sadece 7.800 km'deki 1.6 dizel otomatik Urban aracımda düşük devirlerde ayağımı gazdan çektiğimde (vites D2'den D1'e inerken, ortalama hız 20-25 km/s) 'tır pır' gibi sürtünme sesine benzeyen garip bir ses duyulmaktadır. Bu durumu şanzıman ile ilgili bir sorun olarak tahmin ediyorum. Teknik serviste herhangi bir sorun olmadığı belirtilmektedir. Garantili aracımın sadece 7.800 km'de oluşan bu mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

19 Şubat 2024 16:07 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Sayın Erhan A. Paylaştığınız geri bildirim, size daha iyi hizmet verebilmemiz ve ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayabilmemiz için çok değerli. İletmiş olduğunuz geri bildirim hakkında sizinle görüşmek istiyoruz. En kısa süre içinde Müşteri İlgi Merkezi tarafından başvurunuzu inceleyip sizinle irtibata geçeceğiz. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İlgi Merkezi olarak 7/24 yanınızdayız. Size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı günler dileriz. FIAT Müşteri İlgi Merkezi

Erhan
23 Şubat 2024 11:34

Klasik cevaplar araçta ısrarla sorun var dememe rağmen baştan savma klasikleşmiş cevaplar ile savuşturuyorlar er ya da geç kullanıcı olarak benim dediğime gelecekler araçta sorun var!

Yorumlar(17)

13 Ağustos 2024 08:44

Bu ses benim aracımda da mevcut. Servise götürmedim ama birden fazla araçta bu ses olduğunu görüyorum. Acaba ses normal mi, yoksa bize mi anormal geliyor? Hala kimse çözüm bulamadı mı?

Bülent
Benzer Şikayeti Var
25 Temmuz 2024 10:00

Merhaba erhan bey aracınızın sorunu devam ediyormu

28 Mart 2024 12:07

Kardeşim merhaba. Bende de aynı problem var. 2022 Cross wagon. Bir neticeeye vardın mı? Yetkili servis sorun yok deyip yolladı beni de.

29 Şubat 2024 16:08

Merhaba sorun devam ediyormu aynı problem bende de var araba 2 aylık

24 Şubat 2024 09:59

Evet bende de aynı sorun vardı normaldir dediler ama yazılım güncelleme yapıldı dediler eskisi gibi ses çok gelmiyor şu an.

Fiat Egea Cross Park Laması Ve Surucu Koltuğu

19 Eylül 2024 14:4024.607

2023 model Fiat Egea Cross urban 1.6 dizel otomatik kullanıyorum araç daha 23 bin km de aracın sürücü koltuğundan sesler...

Fiat Egea Cross Vites Geçişinde Şakırtı Sesi

24 Ekim 2023 17:3122.877

Egea Cross 2021 urban 1.4 fire model aracım 46. Xxx km aracımda vites değiştirme esnasında şakırtı sesi geliyor, bazen 1...

1 Destek

Tümünü Gör