Nazire sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 12:35

Aracım 2021 model Fiat Egea 1.3 Multijet aracın kronik olan vites kolu oynaması ve aynı zamanda debriyaja bastığımda kesilen şanzımandan gelen bir sesi var. Bununla alakalı Fiat Beylikdüzü Otokoç şubesine gittim. Mart ayından bugüne kadar çözülemeyen arızalar hala devam ediyor. Problem olarak görülen şanzıman alt takozu ve şanzıman üst takozu değiştirildi ancak sorun hala düzelmedi. Bununla alakalı en son yine Fiat'a yazı yazıldı. Bugün itibarıyla bu konunun bir problem olmadığı söylenmiş. Bu nasıl bir saçmalık? Bu nasıl bir yaklaşım? Bu bir problem değildi de bu iki şanzıman takozunu neden değiştirdiniz o zaman? Problem olarak görülen şey bugün nasıl problem olmayabiliyor? Bu konuyla alakalı emsal garanti kapsamından yapılan birçok arıza var. Örneğin, Eskişehir'deki Otokoç'ta bu arızanın birebir aynısı şanzımanda değişimini yapılan parçalardan sonra düzeldi. Oranın servis danışanlarıyla dahi görüştüm sırf Beylikdüzü'ne yardımcı olabilmek ve bu işlemi bir an önce sonuçlandırmak için. Ancak bugün böyle bir yaklaşımla karşılaştım. Aracımın sorununu vites kolu oynaması, gaza bas çek bırak yaptığında ileri geri gitmesi, üç dört beşinci viteslerde ve aynı zamanda araç vites kolu oynaması yaparken alttan yine bir vuruntu hali mevcut. Yine bununla alakalı debriyaja basınca kesilen bir ses var. Bununla alakalı senkromeç şanzıman grup bilyaları senkromeç kitleme amacını değiştirilen şubeler var. Garanti kapsamında değirmek üzereyim. Benim aracımda aylar sonra siz nasıl problem yok diyebiliyorsunuz?

profile profile
17 Temmuz 2024 12:49 (Şikayetten 14 dakika sonra)
21 Temmuz 2024 14:30

Hala dönüş yok bakalım ne zaman cinnet geçireceğiz.!

23 Temmuz 2024 11:15

Bakın olağan saçmalığı anlatıyorum delireceksiniz dün bir temsilci arkadaş bana geri dönüyor genel müdürlükten diyor ki aracın bu durumu normal videodaki gördüğünüz gibi diyorum ki bu normalse neden aracı servis kabul edip 2 defa alt ve üst olmak üzere şanzıman takozu değiştirildi diyorum cevap yok. Birebir aynı konudan Eskişehir Otokoç şubesinde aynı arızanın tamiri yapılmış garantiden Bu bir problem olarak görülmüş diyorum o oranı vermiş olduğu bir karar diyor diyorum ki ben dışarıdan yaptırayım arıza neyse göstereyim size o zaman utanacak mısınız diyorum dışarının verdiği bizim düşüncelerimizi değiştirmez diyor benimle bildiğiniz birebir dalga geçiyorsunuz bu kararı veren fiyat yetkilisi kimse onunla tanışacağız kimse benimle gözümün içine baka baka dalga geçemez.

24 Temmuz 2024 13:15

Henüz hala gelişme değişen durum yok Fiat grubu problem çıkarmaya devam ediyor

24 Temmuz 2024 13:18
Fiat 1.3 Multijet Vites Kolu Ve Aynı Zamanda Şanzımanda Vuruntu

Şu kullanıcıyla şikayetim aynı onunki sorun var olduğu tespit edilip yapılıyor benimki aynı durumda sorun görülmüyor bu nasıl bir çalışma şeklidir?

24 Temmuz 2024 13:22

?

Feyyaz

Reis sorunu hallettin mi ne çıktı arıza

Bora sonuçtan hiç memnun değil

Bora
05 Temmuz 21:15
Fiat Egea'da Kronik Şanzıman Ve Volan Sorunları Çözülemiyor
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

2021 Model Fiat Egea 1.0 Firefly - Vites Geçişleri Sorunu / Birmot

Mesut