Fiat Ayıplı Mal Sattı

Volkan
18 Nisan 2024 09:03

22.12.2022 tarihinde Fiat Ankara Oto dan Egea 1.4 Sedan araç satın aldım. Aldığım günden bugüne problemleri bitmedi. Satın aldığım ilk hafta araçtan gelen ses üzerine servise gittim. Sesin şanzımandan geldiğini aracın sıfır olduğunu ve bir süre kullanmam gerektiğini daha sonra parçalar alışınca sesin kesileceği söylendi. 3.000 km ye kadar kullandım aksine ses fazlalaştı bunun üzerine servise tekrar gittim şanzıman yağı değişmesi gerektiğini söylediler ve yağı değiştirdiler. Sesin devam ettiğini söyledim test ettiler bir süre kullanın geçmezse tekrar gelin dediler. 4.000 km de tekrar gittim aracın şanzımanı değişecek denildi sıfır araç bu ben değişmesini istemiyorum yeni bir araç istiyorum dedim, garanti bunun için var deyip aracın şanzımanını değiştirdiler. Ne olduysa bu değişimden sonra oldu, vites geçişlerinde Konfor kalmadı vitesler zor geçmeye başladı. Şanzımandan gelen uğultu sesi gitti bu seferde inleme sesi başladı. 4,5 ve 6. Viteslerde bu ses geliyor. Servise tekrar gittim bu sesin kronik olduğu tüm egealarda var olduğunu söylediler. Arkadaşlarımda da aynı araçtan var onların araçlarında böyle bir ses yok. Sürekli bir oyalama politikası ile karşı karşıya kaldım. En son vites geçişleri ve ses için servise tekrar gittim vites kulesinde ayar yapılacağını söylediler bunun için bu seferde orta konsolu tamamen söktüler değişen hiçbir şey olmadı. Arabanın sökülmedik yeri kalmadı sorunlar hala devam ediyor. Şanzımandan ses geliyor, vites geçişleri sıkıntılı, direksiyonu sağa ve sola çevirdiğinde ses geliyor. En son Fiat müşteri hizmetleri ile görüştüm dosya açtılar bayramdan sonra aracınız incelenecek denildi. Şimdi de mühendisler mayıs ayında Ankara ya gelecekler geldiklerinde aracı inceleyecekler diyorlar. Yine bir oyalama.
Ben araca bu şekilde içime sinmeye sinmeye biniyorum ben niye mühendis bekliyorum servisleriniz sorunu çözemedi bana ayıplı bir mal sattınız neden arkasında durmuyorsunuz!
Buradan Fiat yetkililerine sesleniyorum bu işi artık sonuçlandırmalarını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Aksi halde yasal yollara başvuracağımı belirtmek isterim.

profile profile
18 Nisan 2024 10:31 (Şikayetten 1 saat sonra)
Volkan
18 Nisan 2024 20:14

Bugün Fiat müşteri ilgi merkezinden aradılar, sonuç yok dönüş bekliyoruz. Bu arada yukarıda yazmayı unuttum, 5. Ve 6. Viteste gaza basıp bırakınca vites topuzu ileri geri hareket ediyor.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Fan Sesi

Ahmet
07 Eylül 2023 13:20
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Defolu Araba Fiat Egea 1.4 Benzin

Burak sonuçtan memnun

Fiat 2024 Fiat Egea Easy Plus Far Titremesi Ve Ses Şikayeti

Burak
12 Temmuz 2024 09:28
"3 aylık bu sorun maratonumdan sonra kalıcı bir çözümü sağladığınız için teşekkür ederim. Benimle ilgilenen Ve isimlerini unutmadığım tüm Fiat çalışanlarına (E*** bey a** bey t*** hanim a*** hanim Y*** bey vs vs ) teşekkürlerimi sunarım. Küçük bir hediye beklentim hala var ancak olmazsa da yapacak bir şey yok. Teşekkürler. İyi çalışmalar."
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea'nın Şanzıman Sorunu Ve Garanti Reddiyle Karşılaştım!

Ali
20 Temmuz 22:55