Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
21 Şubat 2024 22:38

Fiat Egea Cross Urban 1.4 2023 model aracımda aldığım günden bu tarafa sürekli problemler yaşamaktayım. Klima hortum bağlantısından yaşanan problemden dolayı ciddi anlamda benzin kaçağına, şanzımandan, multimedya problemlerine, ABS kablosu kaynaklı arıza lambalarının yanmasına, kapı fitillerinden su almasına, farların buğu yapmasına, geri vitese geçmeme problemlerine, u dönüşlerinde tekerleklerden tuhaf sesler gelmesine istinaden (ayıplı mal olduğu kanısındayım) firmadan misli değişim talebime red olarak dönüş yapılmıştır. Firmaya durumumu anlatmama karşılık yaşadığım bazı problemlerin kullanıcı kılavuzunda yazmamasına rağmen olası problemler olduğu cevabını aldım. Talebime red gelmesine karşılık, bu kadar problemde aracımda değer kaybımın olduğunu bildirdim. Karşılığında jest adı altında yıllık bakım teklif edilmiştir. Aracım şu an halen serviste multimedya ekranı için 10 güne yakındır bekliyor. Araç problemlerinden dolayı servise gidebilmek için iş yerimde izin problemi yaşıyorum. Aracım problemleri içinde servise gidip gelmekten ilave yakıt masraflarım oluşmuştur.

22 Şubat 2024 12:29 (Şikayetten 13 saat sonra)
Fatih
22 Şubat 2024 13:37

Merhaba Ben bana yapılan dönüşü sizlerle paylaştım zaten kullanma kılavuzunda yazmayan ve geri vitese geçmezse ne yapılacağı konusunda problemi nasıl giderileceği bilgisi olmadığını sizler tarafından senkromec olmaması kaynaklı önce farklı vitesleri deneyip tekrar geri vitese takmamı önerdiniz değişimi yapılan ve problemi devam eden sorunuma olumsuz dönüş yaptınız farklı bir açıklama yaparak beni aydınlatır mısınız teşekkürler

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
09 Temmuz 2023 23:25
Kerem sonuçtan memnun değil

Kerem
31 Temmuz 2023 16:41
Siddik sonuçtan hiç memnun değil

Siddik
15 Kasım 2023 18:56
Fiat Sıfır Fiat Aracımın Arızası
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Egea Cross İle Bitmeyen Sorunlar

Selim