Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 21:23

2024 Kasım ayında Fakir Vigor hava temizleyici cihazı aldım. 2+1 garanti kapsamında, ilk yıl memnun kaldım. Ancak sonrasında cihaz arıza vermeye başladı. Rahatsız edici bir ses çıkardığı için servise götürdüm. 15 gün sonra cihazı aldım, fakat 3 gün sonra aynı sorun tekrar etti. Bu süreç 4 kez tekrarladı ve benim için eziyet oldu. Hiç kötü söz söylemedim, ancak sonunda değişim olacağını söylediler. 10 gün sonra değişim yapıldı fakat yeni ürünün kenarları çizikti ve yine aynı sorun vardı. Ürün sıfır diye paketlenmişti ama alakası yoktu. 3 aylık süreçte yine kötü söz söylemedim ama bu ülkede kibar bir şekilde hiçbir şey çözülmüyor. Sonrasında serviste sert bir konuşmaya maruz kaldım. 'İstediğin mecraya yazabilirsin' dediler. Bu davranışın başkalarının da maruz kalmasını istemiyorum. Maalesef servis anlayışları çok kötü, A+ iletişim yok. Bir ürün 4-5 kez servise gidip gelir mi? Servis, 'hava temizleme cihazı sadece sende oldu' diyor, yapılan kötü yorumlardan haberi yok. Değişimden sonra çizik ve daha kötü ürün gönderilir mi? Müşteri memnuniyeti çok kötü. Ürünü alana kadar gerçekten bir ürün alacaksanız, daha iyi markaları tercih etmek gerekiyor. Özellikle servis ve iletişim çok kötü. Fakir hakkında daha çok cümle yazmak isterim ama müşteri hizmetlerinin yaklaşımından dolayı sessiz kalmayı tercih ediyorum. Güzel bir iletişim kurabildik. Fotoğraftaki ürünler değişim olan ve sıfır diye tüketiciye layık görülen ürünler. Sesi de aynı şekilde rahatsız edici. Sıfır ürün her halinden kendini belli eder. Tüketiciyi bu kadar değersizleştirmek hiç hoş bir yaklaşım değil. Üstüne de servisle tartışıyorsun. Nasıl tartıştığımızı buraya yazmak istiyorum ama yazılacak şeyler değil. Neden daha iyi markaları tercih etmek gerekiyor? Üründe sorun olsa da içiniz rahat ve harika bir iletişim ve memnuniyet var. Fakir'de maalesef bu iletişim yok, 'niye aldın' anlayışı var. İyi markalar, üründe sorun olduktan sonraki davranışları ile kendini belli ediyor. Empati lütfen Fakir.

26 Aralık 2024 20:38

Ne servis ne Fakir müşteri hizmetleri dönüş yapmadı bir sene önce aldığım ürün 4 sefer servise gitmesine rağmen düzelmedi değişim dediler ikinci el geldi çizikler var buradan bir hafta önce aradım dönüş yapmadılar saruhan holding den ricamdır Fakir tüketicisi olarak 4 aydır mağdurum

profile profile profile
21 Aralık 2024 21:30 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

09 Ekim 2025 00:34
yeni-alinan-hava-temizleyici-surekli-arizali-iade-talep-ediyorum-3.jpg