Fakir Vigor Hava Temizleyici Filtre Kırılıyor

04 Temmuz 2024 15:39

Fakir Vigor hava temizleyici var. Filtre değişiminin gerektiği üzere aradılar ve yeni filtre sipariş ettim. İki tane alınca indirim oluyor dedikleri için de iki tane aldım. Filtreyi kendimin değiştirmem gerektiğini ve buna istinaden bir video yollayacaklarını söylediler, yolladılar. Video kısa ve müzikli, konuşma ya da detay olmayan bir videoydu. İzleyerek katmanları söktüm, bir katmanı sökerken o katmanın kıldan ince telleri varmış, hepsi koptu. Geri aradığımda o katmanın çok hassas olduğunu, dilersem 1700 TL'ye yenisini yollayacaklarını söylediler. Adı elektromanyetik filtre imiş. Bunsuz çalışmayacağını, yenisini almam gerektiğini söylediler. Neden bunun çok hassas bir katman olduğunu yazışmalarda belirtmediklerini sordum ve yeni yollayacağınızı takarken yine aynısı olacağını söyledim. Telefondaki hanımefendi, ülkenin birçok yerinden aynı sebeple arandığını ve tekrar parayla aldıklarını söyledi o katmanı. Bundaki mantığı anlayamadığımı, o zaman böyle hassas bir işin profesyonel eller tarafından yapılması gerektiğini söyledim. O zaman Perpa'ya getirin dedi. Hem makinemden oldum hem yeni aldığım filtreleri geri veremedim. Onların parasından oldum (2400 TL) hem koca ağır aleti bize getirin dedi. Sıfır müşteri memnuniyeti ve maddi zarar. Şimdi üstüne soğuk su içip başka bir makine alacağım. Filtre değişimi bu kadar hassas olan, elleyince kopan, kırılan ve telafi edilmeyen bir makine ile devam etmek istemiyorum, alacaklara uyarımdır. Firma belki bir şekilde bunu telafi edecekti ama müşteri temsilcim ısrarla böyle bir şey yapamıyoruz deyip tüm müşteri memnuniyeti konusunda hayal kırıklığına uğrattı. Sonuçta bana böyle bir bilginin konuştuğumuz WhatsApp yazışmasında belirtilmesi gerekirdi. Yeni müşterilerimize söylüyoruz ama siz eskiden almışsınız, söylemedim dedi. Böyle bir ayrım olur mu dedim. Ben makineyi eskiden aldım ama 2 yıl önce kullanmaya başladım. Siz nereden bileceksiniz dedim, filtreyi de bir kere sipariş ettim zaten, değişim için en azından o görünüyordur dedim. Sonuç, ısrarla anlamamak için inat etmesi konuşmadan vazgeçmem oldu. Firmadan bir telafi bekliyorum. En azından elektrostatik filtreyi yollasınlar bana ücretsiz.

04 Temmuz 2024 16:01 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

04 Temmuz 2024 18:15

Geri aradılar ama hiçbir şekilde çözüm sunmadılar, parasını verin yeni filtre alin, parasını versin evinize servis gelip taksin dedi sanki bunu dusunemiyoruz. Asla memnun kalmadım. O filtre değiştirme videosu dikey olarak değil yatay olarak belki çekilseydi bu benim ve bir çok Fakir hava temizleyici kullananın başına gelmeyecekti. Dikey olarak o statik filtre çıkarılınca direk ortasındaki çelik mekanizma yer çekimi ile iniyor ve telleri koparıyor. Bir de evinize yakin servis no vermek için yakin ilcelerinizi söyleyin 1 dakika içine servis numarası yollayacağım deyip 3 saat geçip hala gelmemesi, hoş internete yazınca zaten bulabileceğim Bir şey. Sundukları çözüm bu yani sıfır. İnsanin akli ile alay etmek

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 21:23

27 Haziran 2024 08:25