Fakir Süpürge Kırılıyor!

28 Ocak 2024 14:274.142
28 Ocak 2024 13:22

Mağduruz bir an önce bu olayın çözüme kavuşmasını bekliyorum.

28 Ocak 2024 13:28

9. Ayın 29 unda tam 4 ay önce aldığımız Fakir bold X Plus Aqua 2 keredir borudan kırılıyor ilk olduğunda garanti kapsamına girmiyor denildi 300 TL para aldılar gene aynı yerden kırıldı soruyorum size bu üretim hatası mıdır yoksa kullanıcı hatası mıdır eminim bu ürünü alan kişilerinde aynı yerden kırılmıştır ne bir düşme oldu ne bir şey iade istiyorum ve sonuna kadarda Tüketici Hakları'na vb. Her türlü şikayetimi yapacağım iademi alacağım.

28 Ocak 2024 14:30 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

5 Şubat 2024 21:54

7 gün içinde ne bir dönüş sağlayan oldu ne başka bir şey Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim sizi

Ceylan
Benzer Şikayeti Var
25 Mart 2025 23:11

Aynısını bende Şanlıurfa evshooptan 3 ay önce aldım ıslak kuru olan su haznesine su gitmiyor toz haznesine gidiyor tozu çekmiyor hızını kaldırınca hemen şarjı bitiyor bir odayı süpürmeye yetmiyor oraya verdiğim 20.000 keşke bir hayır kurumuna bağışlasaydım bari bu kadar kızmazdım kendim ile gurur duyardım yazıklar olsun Fakir

Ömer
Benzer Şikayeti Var
9 Nisan 2024 16:08

Herkes mağdur, hep beraber şikayet edelim bunları,

Şarjlı Dikey Süpürgede Sürekli Arıza ve Kullanım Sorunu

16 Eylül 2025 00:251.590

29 Mart tarihinde İzmir-Gaziemir Vatan mağazasından satın aldığım Fakir Bold xplus Aqua 8472 model şarjlı dikey süpürgem...

Tümünü Gör
Fakir Elektrikli Dikey Süpürge Kronik Hortum Sorunu!

Fakir ElektrikliDikey Süpürge Kronik Hortum Sorunu!

Harun
Fakir Bolt X 8365 Süpürge Arızası!

Fakir Bolt X 8365Süpürge Arızası!

Büşra
Fakir Süpürge Hortumu Yırtıldı!

Fakir SüpürgeHortumu Yırtıldı!

Okan
Fakir Bolt X 8472 Süpürge Error Hatası

Fakir Bolt X 8472Süpürge Error Hatası

Nesrin
Fakir Ev Aletleri Lütfen Ürüne Sahip Çıkın!

Fakir Ev AletleriLütfen Ürüne Sahip Çıkın!

Kürşat

Öne ÇıkanKonular