Fakir Şarjlı Dikey Süpürge BİM

Fakir Şarjlı Dikey Süpürge BİM
22 Haziran 2024 18:33

İyi günler.
BİM mağazasında 21/06/2024 tarihinde Fakir marka dikey şarjlı süpürge aldım. Süpürgenin kurulumunu yaptım. Şarja taktım, mavi ışık yandı ve dolunca söndü. Ürünü kullandım, çekim gücünü ve temizlemesini beğenmedim. Çekim gücü özelliğinde üç seviye var ve bu seviyeler aynıymış gibi çekim yapıyor. Temizlik fırçası ile makinenin arasına takılan küçük kağıtlar parçalarını bile haznesine çekemiyor. Bugün tekrardan şarja taktım ve bu sefer de şarja taktığım için yanması gereken mavi ışık yanmıyor.
Açıkçası ben üründen memnun kalmadım ve ürünün iadesini yapmak istiyorum.

22 Haziran 2024 19:00 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Nurzarif
Nurzarif

Fakir şarjlı dikey paspaslı süpürge aldım BİM mağazasından ama ürünün çekim gücü çok az ve kalıntı bırakıyor üstelik temiz su haznesinin içindeki aparatı çıkmış makineyi ters çevirip su koyuyorum Ve en önemlisi de şarj almıyor ürünü bir gün boyunca şarja takmadan makineyi dinlendirdim sonra tekrar ger şarja taktım ve yine şarj almıyor şarj yerinde bir problem var yedek parçası içinde tamire götürdüm parçası gelmedi diye beni geri gönderdiler bu problememin acilen çözülmesi için gereken neyse yapılmasni talep ediyorum

23 Eylül 2024 15:44

Fakir Adına Yakışmayan Bir Marka Olmuş

12 Eylül 2024 10:23
Fakir Adına Yakışmayan Bir Marka Olmuş
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Süpürge Sürekli Arızalı, Çözüm Bulunmuyor!

20 Eylül 2025 13:46

Fakir Ev Aletleri Kategorileri