Fakir RS 780 Robot Süpürge Mop Sistem Sorunu

25 Mart 2024 14:564.702

9 Mayıs 2024 00:30

Fakir RS 780 robot süpürgesi aldım ve pişman oldum. Önce mop sisteminde tesisat kırığı tespit ettik. Servise gönderdik. 15 gün sonra geldi, hazır dediler. Mop özelliğini ilk defa dün kullanalım dedik. 15 kez denedik ve maalesef çalışmıyor, hiçbir işe yaramıyor! Kimseye tavsiye etmiyorum. Sakın Fakir robot süpürge almayın. Eğer alırsanız teknoloji fakirliği yaşamak zorunda kalırsınız Fakir sayesinde. Şimdi ne yapacağız bilmiyoruz ve Fakir sayesinde bu gidişle servislerde yatıp kalkar hale döneceğiz! Ürünü iade etmeyi düşünüyorum ve kimseye bu markayı tavsiye etmiyorum. Hayal kırıklığından başka bir şey değil bu marka.

Serhan
24 Mart 2024 18:17

Mop sisteminde sorun yaşıyoruz. Su sistemine suyu doldururken iç tarafta boş bir delik gördük ve su haznesinin içinde bu deliği kapatacak ölçüde bir kapak var. Ne işe yaradığını anlayamadık. Mop sisteminden kısaca memnun değiliz. Sorunumuza çözüm bekliyoruz.

25 Mart 2024 15:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

16 Aralık 2025 20:53

Vallahi aldığım günden beri pişmanım almayın tavsiye etmiyorum muhatap yok geri iade VR deyip iade yok paspas yapmıyor surklı bir arızası çıkıyor maalesef ilgi alaka sıfır

Esra
Benzer Şikayeti Var
23 Aralık 2024 14:11

Merhaba yardımcı olundu mu aynı sorunlar bizde de mevcut boşuna para ödedik

Tümünü Gör
Fakir Robot Süpürge Arızası!

Fakir RobotSüpürge Arızası!

Erdem
Fakir Ev Aletleri Süpürge Sorunu!

Fakir Ev AletleriSüpürge Sorunu!

Gaye
Fakir Süpürge Sıkıntısı!

Fakir SüpürgeSıkıntısı!

Selinay
Fakir RS 770 Sorunlu Bir Marka

Fakir RS 770Sorunlu Bir Marka

Kader
Fakir Robert 770 Yamaç Sensörünü Silin Uyarısı!

Fakir Robert 770Yamaç Sensörünü Silin Uyarısı!

Merve
Fakir RS 780 Mop Sorunu!