Emine sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 01:23

27.02 2023 Fakir besta çaycı almıştım çaycıyı çok kısa zaman kullanmama rağmen LED'li kısımlarında paslanma olduğunu gözlemledim. Hemen internetten Fakir teknik servis numaralarını araştırıp buldum. En yakın olan Fakir yetkili servisine götürdüm. Yetkili servisteki teknisyene paslanmaları gösterdim böyle bir durumla karşılaştım ne yapabilirsiniz? Teknisyen hemen bunlar pas değil Çay lekesi dedi. Bu dediğiniz gerçekten mümkün değil çay oraya nasıl taşabilir tassa bile altına geçiriyorsa bu kusurlu bir üründür dedim. Buna bir şey yapılmaz bu pas değil Çay lekesi demeye ısrar etti. Bende tabi sinirlendim hemen çaycıyı alıp çıkmak istedim. Siz bırakın biz bir daha bakalım denilip çaycıyı aldılar. Ertesi gün aranıp bunun pas lekesi olduğunu çaycının yıkanıp suya maruz kaldığını belirttiler. Hiçbir şekilde garantiye girmeyeceğini bildirdiler. İsterseniz tüketici haklarınada başvursanız bundan bir sonuç alamazsınız diye de bilgi paylaşımı yaptılar. Simdi işi su kaynamak olan bir alet ister istemez suya maruz kalır. Bunun Garanti kapsamına girmemesi nedir? Çaycımın yapılmasını veya geri iade alınmasını talep ediyorum

31 Ekim 2024 01:30 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Emine
Emine
31 Ekim 2024 10:56

Asla Fakir ev aleti almanızı önermem benim ilk ve son oldu. Çaycının altı kimyasalla temizlenmezmis kim kireç lekesini duru suyla çıkarabiliyor acaba böyle saçmalık olmaz.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 16:34
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 14:23

25 Ekim 2023 19:09