Evkur Alışveriş Önce Onay Sonra Red

Hakan
11 Mart 2024 13:36

Evkur Ankara Kızılay şubesinden bir adet telefon, bir adet saat ve iki adet salıncak koltuk almak istedim ve işlemi başlattılar. Daha sonra telefonumun onaylandığını söylediler ve gelip almamı istediler. Evkur Kızılay şubesine gittiğimde telefonum onaylandığı için başka bir telefon ile değiştirmek istedim. İşlemi hemen yaparak 20 dakika içerisinde teslim edeceklerini söylediler. Daha sonra genel merkezden 'şüpheli evrak' diye bir bildirim geldi. 'Yarın onay gelir' dediler ve bugün beni arayarak 'Sizin dosyanız için kefil şartı var' dediler. İlk başta onaylanıp beni ürün teslimi için şubeye kadar yormuş oluyorsunuz. Şimdi ise bana kefil şartı var diyerek ürünleri vermiyorsunuz. Aldığım maaş asgari ücretin üç katından fazla. SGK'lı bir çalışan olarak neden kefil istendiğini anlamıyorum ve böyle saçma bir mağduriyet yaşamadım. Yaşasam da herhalde yine Evkur'dan yaşardık.

11 Mart 2024 13:59 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Tolgahan

Aman abi çok para kazanıyorsan kart ile al bunlara bulaşma 20 gün ödeme gecikti diye icraya veriyorlar

Evkur'da Sürekli Yeni Kefil Talebi Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet

Sedat
15 Ekim 16:01
Elifsu sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Mağazasında Teslimat Ve Kefil Süreçleri Kabusu

Elifsu