Sena sonuçtan hiç memnun değil

Depozito İadesinde Gecikme Ve İletişim Sorunları

Depozito İadesinde Gecikme Ve İletişim Sorunları
12 Kasım 2024 12:25

22 -24 Ekim 2024 İzmir havalimanında Hdy Everyday Rent A Car dan araba kiraladım ve sorunsuz teslim ettim. 10 gün içerisinde otomatik Depozito iadesinin yapılacağı söylendi ama 10 günü geçti yapılmadı. Perşembe günü İzmir hdy 'i aradım, evet ödemeniz yapılmamış, sonra da kartınızda kesinti yapılmamış dendi. Bende Kredi Kartımın maalesef artık kesilmiş olan ekstresini wh ile gönderdim, dönüş yapmadılar. Ertesi gün Cuma bir daha aradım başka bir görevliye aynı diyalog, ekstre fotoğrafı yolladım yine sonuç yok. Cumartesi Genel müdürlük aradım mail atın dendi mail attım sonuç yok. Pazartesi Genel Müdürlüğü aradım ilettik, onay bekliyoruz dendi. Bu onay işlemi araç tesliminden itibaren 10 gün içinde yapıldı. Zaten (temiz teslim edildi. Hgs kaydı yok) bunlar sisteminizde görülüyor. Daha neyi bekliyorsunuz dedim. Ekstreme yansıdı. 1. Mağdur edişiniz, 2. Mağdur edişiniz; 13 Kasım 'son ödemesi' (yarın) diyorum hala onay beklediğinizi söylüyorsunuz. Bugün 12 Kasım 2024 depozito iadesi bekliyorum. Zamanında ödeme yapmadığınız için Kartıma yansıttığınız depozitonun tamamını bugün iadesini istiyorum. Kartımın son ödeme günü yarın

12 Kasım 2024 13:32 (Şikayetten 1 saat sonra)
Sena
Sena
13 Kasım 2024 11:13

Bugün Kartımın son ödeme günü hala ödeme yapılmadı

12 Aralık 2024 17:56

Sayın Sena Y.; Tarafınıza konu hakkında bilgilendirme sağlanmış olup, şikayetinizin çözümlendiği aşamalarda sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, bir sonraki kiralamanızda sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz. Everyday Misafir İlişkileri Hizmetleri Saygılarımızla.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 16:39
Önder sonuçtan memnun

17 Ekim 2024 11:30
"Teşekkürler iade için"
Rezervasyon Fiyaskosu: Araç Yok, İade Yok!
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Wish Car Rental Depozito İadem 44 Gündür Yapılmadı, Mağdur Edildim

03 Temmuz 2025 14:26

04 Mart 2025 01:34
Aslan sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2024 21:50
"Müşteri temsilcisinin ilgi ve alakası için teşekkür ederim. İvedi şekilde belgeleri incelediler ve hızlı bir şekilde iade yapıldı. İleride tekrardan hdy firmasını güvenle kullanabilirim."