Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Esteworld

tam yıldız tam yıldız tam yıldız tam yıldız boş yıldız 3.8
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Esteworld ile ilgili bir şikayetin mi var?
383 Şikayet
Şikayet Sıralaması
Kübra sonuçtan memnun
Kübra Şikayetini Yayından Kaldırdı
19 Ağustos 2022

Esteworld Saç Tedavileri Başarısızlığı

Esteworld sektörde tanınmış büyük bir marka buna istinaden sac dökülme sorunum için, Esteworld u tercih ettim ve sac tedavi paketi aldım. Fakat seanslarım sonrasında, iyiye dair hiçbir değişim olmadı. Kısacası büyük hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim.

Sena'nın Teşekkür Mesajı

“Teşekkürler”

Sena Şikayetini Yayından Kaldırdı
Halil'in Teşekkür Mesajı

“Yasemin hanım arayıp ilgilendi, teşekkür ediyorum”

Halil Şikayetini Yayından Kaldırdı
Damla'nın Teşekkür Mesajı

“Gülay hanıma yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Bu tarz yaklaşımlar olduğu surece prestijiniz uzun soluklu devam edecektir.”

Damla Şikayetini Yayından Kaldırdı
10 Ağustos 2022

Esteworld Bahçelievler Kötü Hizmet

Dün Esteworld Bahçelievler şubesinde yüzüm için lazere gittim ve kısaltma işlemi yapılırken dudağımı kestiler. Sonrasında yapan kişi çok üzülse de bu konuda daha dikkatli olmalılar. Hala dudağımı hareket ettirdikçe kanıyor. Dudağım kanadığı için lazer işlemim de eksik yapıldı zaten. Ve açıkçası iz k...

Esma'nın Teşekkür Mesajı

“Teşekkürler.”

Esma Şikayetini Yayından Kaldırdı
İlknur'un Teşekkür Mesajı

“İlgilerinden dolayı teşekkür ederim”

İlknur Şikayetini Yayından Kaldırdı
25 Temmuz 2022

Esteworld Lazer Epilasyon Sonucu

Esteworld Bahçelievler'e 2 sene boyunca gittim. En başta kayıt olurken kumral olduğum için %100 dökülme olmayacağı söylendi ve sarı tüyleri görmemesi bir noktaya kadar anlaşılabilir. Fakat durum hiç de böyle değil. Başlarda dökülme oluyor ve kalıcı zannediyorsunuz, ancak kıllar uyku durumuna geçiyo...

19 Temmuz 2022
Sıtkı'nın Teşekkür Mesajı

“Teşekkürler”

Esteworld Paramın İade Edilmemesi

Merhabalar Üsküdar Altunizade Esteworld saglik gurubundan cilt bakimi için bir paket aldım sonra bana uygun olmadığı için paramın iadesini istedim ban...

Esteworld Paramın İade Edilmemesi
Kevser sonuçtan çok memnun
Kevser Şikayetini Yayından Kaldırdı
Esra'nın Teşekkür Mesajı

“Sorunuma çözüm sağlanacağı belirtildi teşekkürler”

Esra Şikayetini Yayından Kaldırdı
Serkan'ın Teşekkür Mesajı

“Sorunumla ilgilendiği için Yasemin Hanıma çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla tekrar gelebilirim.”

Serkan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Yasemin'in Teşekkür Mesajı

“İşletme müdür yardımcısı Nilay hanım arayarak olumlu bilgilendirdi ve randevu için yardımcı oldu. Teşekkür ederim kendisine.”

Yasemin Şikayetini Yayından Kaldırdı
Ela
03 Temmuz 2022

Esteworld Altunizade Burun Ameliyatı Mağduriyeti Ve Doktorun Kaba Tutumu!

2020 yılında olduğum burun ameliyatım hakkındaki şikayetimi artık burnum yeterince (! ) oturduğu için yazıyorum. Burun alçım çıktıktan hemen sonra bile fark edilen orantısızlıklar ve burnumun içinden gelen rüzgar/ıslık sesleri vardı. İlk görüşmede ameliyatımı yapan ** ** Beye söylediğimde ödem olduğ...

Meryem'in Teşekkür Mesajı

“Esteworld tarafından yasemin hanim tarafından arandım son derece ilgili ve anlayışlı davranışı için teşekkür ederim...”

Meryem Şikayetini Yayından Kaldırdı
Büşra'nın Teşekkür Mesajı

“Konuyla ilgili dönüş sağladılar çözüm odaklı oldukları için teşekkür ederim 🙏”

Büşra Şikayetini Yayından Kaldırdı
18 Ağustos 2022
Davut Şikayetini Yayından Kaldırdı
02 Ağustos 2022
Esra Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Esteworld, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %38
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Esteworld, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %38
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Esteworld şubeleri nerede?
Esteworld, İstanbul'un Altunizade ve Bahçelievler semtlerinde faaliyet göstermektedir.
Saç ekimi yaptırabilir miyim?
Esteworld'ün saç ekimi hizmetleri kapsamında Robotik Saç Ekimi, VIP Saç Ekimi, Tıraşsız Saç Ekimi, DHI Saç Ekimi, FUE Saç Ekimi, Sedasyonlu Saç Ekimi hizmetlerinden faydalanarak saç ektirebilirsiniz.
Nasıl randevu alabilirim?
0850 222 3 789 numaralı çağrı merkezi üzerinden hemen bir Esteworld randevusu oluşturabilirsiniz.
Esteworld doktorları hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Ne yapabilirim?
Bu sayfa üzerinden Esteworld doktorları, tıbbi birimleri ve sağlık hizmetleri hakkında gerçek kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz.
Farklı bir sorum var.
Esteworld ile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı buradan paylaşabilirsiniz.

Esteworld Hakkında

Esteworld; yaklaşık 15 yıl önce faaliyet göstermeye başlayan bir estetik operasyonlar merkezidir. Sağlık sektöründe başarılı işlere imza atan Esteworld, uzman kadrosu ile sizlere kaliteli ve memnun edici sonuçlar sunmayı kendine amaç edinmiştir. Esteworld Altunizade ve Bahçelievler semtlerinde hizmet vermektedir. Bahçelievler’de bir klinik, Altunizade’de bir klinik ve bir tıp merkezi olmak üzere toplamda 3 şubesi bulunan Esteworld, giderek büyüyen bir kurumdur. Güncel teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Esteworld uluslararası standartlarda hasta kabulü sağlamaktadır. Başarıları sayesinde sağlık turizminde de önemli bir rol üstlenmiş olan Esteworld Ailesi 100’e yakın acenta ile dünyanın pek çok farklı yerine ulaşarak teşhis ve tedavi sağlamaktadır. Saç ekimi, plastik cerrahi, medikal estetik, diş estetiği gibi operasyonlar gerçekleştiren Esteworld aynı zamanda beslenme ve zayıflama konusunda da alanında uzman kişiler tarafından hizmet sunmaktadır.

Esteworld Fiyat & Hizmetleri

Esteworld fiyat bilgileri yapılacak operasyona göre farklılık göstermektedir. Esteworld Ailesi’nin sunmuş olduğu hizmetler arasında başta saç ekimi ve tedavisi olmak üzere; plastik cerrahi ve medikal estetik de yer almaktadır. Saç ekimi ve tedavisinde robotik saç ekimi, FUE saç ekimi, sedasyonlu saç ekimi, tıraşsız saç ekimi, saç lazeri, kaş-sakal-bıyık ekimi gibi farklı tedavi alternatifleri sunulmaktadır. Bu farklı operasyonları inceleyerek ve doktorunuzla görüşerek gereksinimiz olan tedaviye karar verebilirsiniz. Saç ekiminin yanı sıra plastik cerrahi operasyonlarda da başarısını kanıtlamış olan Esteworld’de meme estetiği, burun estetiği, yüz estetiği, liposuction, karın germe ve vücut şekillendirme gibi operasyonlar geçirebilirsiniz. Esteworld medikal estetikleri arasında ise; cilt tedavileri, cilt gençleştirme, dolgu uygulamaları, ameliyatsız yüz germe tedavileri, peeling tedavileri ve cilt bakım uygulamaları bulunmaktadır. Esteworld hizmetleri arasında ayrıca lazer epilasyon, zayıflama tedavileri, sağlıklı beslenme ve diyet hizmetleri de yer almaktadır. Ayrıca diş estetiği ile ilgili ihtiyaçlarınızda da Este World şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Esteworld İletişim Kanalları

Gerçekleştirdiği operasyonlar ve diğer hizmetler ile müşterilerinden tam not almayı başaran Esteworld hayli rağbet gören estetik merkezleri arasında yer almaktadır. Müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmeti çalışmalarının temel ilkesi olarak belirleyen Esteworld’e iletişim yollarını kullanarak ulaşabilirsiniz. Esteworld iletişim kanalları arasında; telefon yoluyla irtibat kurma, e-posta yoluyla mail gönderme ya da bizzat şubeyi arama & ziyaret etme alternatifleri yer almaktadır. Eğer Esteworld estetik merkezinde herhangi bir operasyon geçirmeyi düşünüyorsanız bu iletişim kanallarından birini kullanarak firma ile iletişime geçebilirsiniz. Esteworld yorumlarını okumak ve kullanıcıların fikirlerinden haberdar olmak istiyorsanız sayfamızdan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz siz de Esteworld şikayetlerinizi ve yorumlarınızı sayfamızdan bizimle paylaşabilirsiniz.