Enterprise Müşteri Hizmetleri Ve Rezervasyon Sorunu

29 Mayıs 2024 21:04

Rezervasyonum olmasına rağmen bana araç kiralamadılar. Enterprise, en sık kiralama yaptığım şirkettir. Bodrum'a indiğimde araç rezervasyonu yapıp aracı almak için şubeye gittim. Türkiye'nin her yerinde geçmiş kiralamalarıma bakılırsa kiralama yaptığımı görürler. Her gittiğim yerde ehliyetimin kimliğime yüklü olduğunu söyleyip, kiralamamı sorunsuz yapardım. Burada ilk defa arkadaş bana ehliyetimi sordu. Ben de ehliyetimi yanımda taşımadığımı, kimliğime yüklü olduğunu söyledim. Ehliyetim olmadan araç kiralama yapmayacağını, bir de haksız bir tavırla bana 'Ya ehliyetini dün kaptırdıysan, ben sana nasıl güvenip araba vereyim?' dedi. Enterprise geneline söylüyorum, aylık ortalama 20 bin lira kiralama yaparım. Her hafta sonu. Bu tavırdan sonra bedava verseniz araç almam. Bitmiştir. Müşteri temsilcisini arıyorum, bana 'Diğer kiralama yaptığınız her yer yanlış işlem yapmış, bir tek Bodrum doğrusunu yapıyor' diyor. Rezervasyonumun ücretini de iade etmeyeceklermiş. Bodrum Havaalanı şubeniz başta olmak üzere tüm Enterprise'ı dava edeceğim. Bana bu sıkıntıyı yaşattığınız için.

Dursun
Dursun
29 Mayıs 2024 21:35

Normalde kişisel hayatımla alakalı detay belirtmem. Ama karımın sağlık sorunu ile alakalı geldim. Hastahaneye gitmem gerektiğini bu sebepten ötürü ricacı oldum. Ama bertan adında ki çalışan, taksiye binerek gidebilirsin. Araç vermeyeceğim. Deyip durumun hassasiyeti konusunda bile destekçi olmadı. İnsanlıktan nasibini almamış insanlarla çalışmayın.

14 Haziran 2024 16:25
Timur sonuçtan memnun değil

16 Nisan 2024 11:01
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme Ve İlgisizlik Nedeniyle Araç Kiralama Mağduriyeti

20 Ağustos 2025 20:20
Yanlış Bilgilendirme Ve İlgisizlik Nedeniyle Araç Kiralama Mağduriyeti
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Enterprise'dan Kiralanan Aracın Teslim Edilmemesi Ve Mağduriyet

Ayşegül