Enpara Host Referans Numarası 412711612223

Bayram
08 Mayıs 2024 12:23

Merhabalar, Öykü Fashion'dan ürün sipariş verdim ve iptal ettim. Doğru anlatabildiğimi umuyorum. Ürün kargoya verilmeden siparişimi iptal ettim ve bana iadenin yapılacağını söylediler. Enpara banka hesabımdan ödemeyi gerçekleştirdim. Daha sonra bana 412711612223 Host Referans Numarası verildi ve ödemenin iade edildiğini, ancak kullandığım bankanın bana ödemeyi yapması gerektiğini söylediler. Üzerinden birkaç gün geçti ancak hâlâ ne para iadem yapıldı ne de başka bir işlem gerçekleşti. Ben anlamıyorum, param neden Enpara'da tutuluyor? Para kesileceği zaman hiçbir saniye bile beklemeden hesaptan kesiliyor. Bununla alakalı birçok şikayet okudum. İade paralarının Enpara hesapta tutulduğu ve zamanında aktarılmadığı yönünde. İlla çok zor durumda olmamız ve kendi paramızı alabilmek için yalvarmamız mı gerekiyor? En kısa sürede paramın kuruşu kuruşuna hesabıma aktarılmasını talep ediyorum.

08 Mayıs 2024 12:29 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

08 Mayıs 2024 14:53

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 08/05/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
29 Nisan 11:44
Enpara'da İade Sürecinin Uzaması Ve Mağduriyet
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Alışverişin İadesi Bir Haftadır Yapılmadı, Mağduriyet Yaşıyorum

Melisa
29 Eylül 22:01
iptal-edilen-alisverisin-iadesi-bir-haftadir-yapilmadi-magduriyet-yasiyorum-2.jpg
Zeliha sonuçtan çok memnun

Zeliha
17 Temmuz 2024 15:04
"Teşekkür ederim emeğinize sağlık"
Enpara Ücret İademi Yapmıyor
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
04 Kasım 2024 11:29