Köksal sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Faizsiz Taksitlendirme Kampanyası Güncellemesi Mağduriyeti.

Köksal
08 Nisan 2024 15:53

Yıllardır Enpara kredi kartını kullanıyorum ve hesabım aktif. Ancak bugün, 8 Nisan 2024 tarihinde faizsiz taksitlendirme yapmak istediğimde bir sürprizle karşılaştım. Enpara'nın faizsiz taksitlendirme limitini 15.000 TL'ye çıkardığını gördüm; ancak bu durum sadece sağlık, eğitim ve sigorta işlemlerinde geçerliymiş. Durumu uygulama üzerinden müşteri hizmetlerine ilettim. 1 Nisan itibarıyla güncelleme yapıldığını öğrendim. Bildirimlerin sadece uygulama üzerinden yapıldığını belirttiler, ancak biz her uygulamanın bildirimlerini takip edemeyiz. Ailemde birçok kişi Enpara kullanıyor ve ben de daha önce birçok kişiye önermiştim. Ancak böyle bir mağduriyet yaşatılmasını doğru bulmuyorum; en azından bir bilgilendirme yapılabilirdi ki biz de buna göre kredi kartı kullanımımızı ayarlayabilirdik. Her banka artık aidatsız kart sunuyor ya da aldığı aidatı puan olarak iade ediyor. Bu deneyimden sonra Enpara'yı önermeyeceğim. Kredi kartı borcumu kapatıp kartımı iptal edeceğim ve tüm hesaplarımı (altın, döviz, vadesiz) kapatacağım. Tek seferlik bir çözüm sunmalarını talep ettim ancak ilgilenmediler.

08 Nisan 2024 16:16 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

08 Nisan 2024 16:23

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 08/04/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Kadriye
Kadriye

Merhabalar Ortalama 5-6 yıldır Enpara kart kullanıyorum bu ay öğrendim ki giyim alışverişlerine sonradan ücretsiz taksitlendirme kaldırılmış bu bilgi tarafımıza iletilmediği gibi diğer bankalardan da farkı kalmadığını düşünüyorum En kısa zamanda giyim ve sanal alışveriş taksitlendirilmesinin tekrar açılmasını talep ediyorum.

İlker
07 Ağustos 2024 14:08
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
14 Nisan 2024 13:30