Ümran sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 19:45

Aldığım fincan takımının, özensiz kargolama sebebiyle paramparça olması. Ve teslimatın hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde ulaşılamaması. Kırılacak bir ürün kargolanıyorsa biraz özen gösterilmesi gerekiyor. Tüm ürünler bir köşeye yığılmış üst üste çıkmış halde elimize ulaştı ayrıca ürün öyle sıkıştırılmış ki tabaklar kartonu delme seviyesine gelmiş. Zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

20 Kasım 2023 13:17

Bir daha asla alışveriş yapmayacağım bir marka haline gelen English Home. Hem mağdur edip, hem de iletişime geçmeyen, merdiven altı firmaymış gibi davranan bir kurumsal firma olamaz. Madem ulaşamayacağız o müşteri hizmetleri numarası neden var ki. Günlerdir telefona yapışık yaşar hale geldim. Asla bağlanamıyoruz. Kendilerinin zaten mağduriyetimizi gidermek için asla bir çabaları yok.

17 Kasım 2023 15:05

Kırık ürünlere bir çözüm getirilmediği gibi müşteri hizmetlerine 5 gündür hiçbir şekilde bağlanamıyoruz. Kurumsal bir firmanın bu denli çözümsüzlük içinde kalması ve müşteri memnuniyetini zerre önemsemeyişi kabul edilemez. Acaba o müşteri hizmetleri neden var, ya da gerçekten var mı?

13 Kasım 2023 08:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz alışveriş deneyiminizi en iyi hale getirmek adına sizi en kısa süre içerisinde bilgilendireceğiz. Ayrıca tüm öneri, teşekkür ve çözüm taleplerinizi internet sitemizde yer alan “Bize Ulaşın” kısmından Müşteri Deneyim Merkezi’mize iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Ümran
Ümran
14 Kasım 2023 10:23

Dilerim ki bu bilgilendirme mağduriyetimi giderecek yönde olur. Zira English Home, tekstilden züccaciye grubuna kadar tercih ettim bir marka. Tercihimi değiştirmek zorunda kalmak istemem. Genelde mağazadan alışveriş yapıyorum İlk defa siteden alışveriş yaptım, başıma bu geldi. Büyük hayal kırıklığı.

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 16:07

06 Mayıs 2025 11:00
Kırık Fincan, Eksik Destek: Anneler Günü Sürprizim Hayal Kırıklığına Döndü
Sule sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 13:38
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 13:16

21 Aralık 2024 14:02