Hüseyin sonuçtan çok memnun

25 Nisan 2023 18:12
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Hızlı aksiyon ve ilginiz için teşekkür ederim. Kalıcı çözüm için sık sık arıza çıkaran bu plastik parçanın da hazne olmadan servislerden temin edilmesi iyi olur, bu önerimi de değerlendirmenize sunuyorum.”

Electrolux esb5400bk buz kırıcılı cam blenderin cam haznesinin altındaki plastik yuvarlak çatladı ve cam hazne içindeki tüm sıvıyı akıtıyor. Çok az kullandığımız ve garantisi hala devam eden bir blender.

Electrolux müşteri hizmetlerini arayıp sorunumu anlattım, Ankara Çankaya'daki telefonu 03124720210 olan servise yönlendirdiler. Servis bir cep telefonu numarası vererek blenderin marka modelinin olduğu etiketin ve kırık parçanın fotoğrafını buraya WhatsApp ile göndermemi istedi. Dediği gibi yaptım, şöyle bir cevap döndüler: plastik parça cam hazne ile birlikte üretildiğinden ayrı satışı yoktur, cam hazne ile birlikte fiyatı 750 TL'dir. 3 kuruşluk bir plastik parçanın temin edilemiyor olması ve elimdeki cam haznede bir sıkıntı olmamasına rağmen plastik parçanın cam hazne ile satılıyor olması bana çok anlamlı gelmedi.

Bu plastik parçanın temin edilemiyor olmasını da, eğer öyleyse bugüne kadar ürünlerini beğenerek ve güvenerek kullandığım Electrolux markasına hiç yakıştıramadım. Yapılan şikayetlerden anladığım kadarıyla bu parça ile ilgili bir üretim sorunu var. Electrolux'un bu yanlışı düzelteceğine ve kendilerine güveni boşa çıkarmayacağına inanıyorum. Bu plastik parçanın temini için yardımlarını bekliyorum.

26 Nisan 2023 12:53 (Şikayetten 18 saat sonra)
26 Nisan 2023 13:35
Electrolux Esb 5400BK Blender Yedek Parça Temin Sıkıntısı

Ürün etiketi ve garanti ektedir.

26 Nisan 2023 13:36

Fatura ekte.

26 Nisan 2023 15:17

Hüseyin

Müşteri hizmetlerinden arayıp garanti kapsamında arızalı parçayı değiştireceklerini söylediler, ilgileri için teşekkür ediyorum. Kalıcı çözüm için sık sık problem çıkaran bu plastik parçanın hazne olmadan da yetkili servislerden temin edilebilir olması iyi olur, bu konuyu da değerlendirin lütfen.

Electrolux Kategorileri