ECA Proteus Premix 24 KW Yoğuşmalı Kombi Sadece 7 Gün Çalıştı

27 Mart 2024 09:074.885
Şehra'nın Teşekkür Mesajı
ECA. Çalışanlarına destekleri için teşekkür ederiz.

ECA Proteus Premix 24 KW yoğuşmalı kombimizin 19.03.2024 tarihinde montajı yapıldı, 27.03.2024 sabahı itibariyle çalışmadığını görüyoruz. Sigortalar açık/çalışır olduğu halde ekranda görüntü yok, karttan uğultulu ve tiz sesler geliyor. Bu kadar hızlı arıza vermesi kalitesizlik diye düşündürdü.

27 Mart 2024 15:19

ECA Servisi kombiyi açıyor, açtıktan 7 gün sonra arıza veren kombi için servis bölgesi dışında kaldığımızı iddia ederek servis yönlendirmesini sağlayamıyor. 1- Önce ECA çağrı merkezi Bayraklı bölgesine yönlendirildik. 2- Kısa bir süre sonra ECA çağrı merkezi tarafından yanlış olmuş denilerek Bornova servisine yönlendirildik. 3- Saatler sonra Bornova servisi tarafından arandık ve "kombinizi kim açtıysa o gelsin baksın, biz bilemeyiz" bilgilendirmesini aldık. 4- Kombimizi açan servis numarasını aradığımızda telefon açılmıyor. Bornova mı Bayraklı servisi mi bilmiyoruz. 5- ECA çağrı merkezini arayıp durumu anlattığımızda ve kombimizi hangi servisin açtığını sorduğumuzda, "Kombinizin açıldığına emin misiniz? Servis kaydınız görünmüyor." gibi bir açıklama ile karşılaştık.

Sayın ECA Yetkilileri, 7 günde bozulan ayıplı kombi aldığımıza mı üzülelim, ECA servislerinin iletişimsizliğine/işgüzarlığına mı?

27 Mart 2024 09:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Şehra Ö. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

27 Mart 2024 11:06

Sayın Şehra Ö. Şikayetiniz kapsamında iletişim bilgilerinizden size ulaşamamaktayız. Saygılarımızla ECA‑SEREL Çağrı Merkezi

27 Mart 2024 13:03

ECA servislerinin bir önceliklendirme yapamadığı ile ilgili az önce arandık. Ürünün ayıplı ürün olması nedeniyle iade alınmasını ve zararımızın tanzim edilmesi için gereğini arz/rica ederiz. Buderus markasını sorunsuz bir şekilde 12 yılın üzerinde kullandıktan sonra ECA seçimini yaptığımız için bir hayli üzgünüz. Çocuklu bir evde ısınma ve duş alma gibi gayet zaruri ihtiyaçlarımız konusunda bize yaşattığı mağduriyet sebebiyle ECA markasına güvenimiz kalmadı. Kimseye tavsiye etmeyeceğiz.

27 Mart 2024 15:04

ECA çağrı merkezi Bayraklı servisinin iletişim bilgilerini yönlendirdi. Sonra ECA çağrı merkezi arayarak yönlendirmede yanlışlık yapıldığını, Bayraklı bölgesine Bornova servisinin hizmet verdiğini söyleyerek telefonuma yeni iletişim numarası yönlendirdi. Az önce Bornova servisi tarafından arandık ve "kombinizi kim açtıysa o gelsin baksın, biz o bölgeye bakmıyoruz" açıklamasını aldık. Çözümsüz bırakıldık.

28 Mart 2024 11:58

Dün kurulumumuzu yapan ECA servisi gelip arıza tespitini yaptı. İletişim kazası olduğunu düşündüğümüz duruma zamanında yapılan bu dönüş için servisimize teşekkür ederiz. Ayrıca az önce Ankara Bölge Müdürlüğü'nden arandık ve kart arızası ile ilgili yapılan planlamanın bilgisi gayet olumlu bir yaklaşımla verildi. Mağduriyetimize duyarlı davranan tüm ECA çalışanlarına teşekkür ederiz. En kısa zamanda çözüm üretileceğine inanıyoruz.

30 Mart 2024 21:37

Bugün yeni ana kart montajı, ilk kurulumu yapan servis tarafından yapıldı. Kronik bir sorun olmamasını umuyoruz. Bu sürecin kolaylıkla ve hızla aşılabilmesinde emeği geçen tüm ECA çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

17 Nisan 2024 11:30

ECA. Çalışanlarına destekleri için teşekkür ederiz.

ECA Proteus Premix 24 KW Yoğuşmalı Kombi

13 Mart 2024 21:204.908

"Satış sonrası hizmet ve teknik servisin ilgisinden dolayı teşekkürler"

Garantisi Devam Eden Kombiye Ücretli Kart Değişimi Şoku

25 Ağustos 2025 11:432.962

ECA Proteus Premix 24 HM dg erp model, garantisi devam eden kombim yaklaşık bir hafta önce arıza verdi ve çalışmadı. Ser...

Garantisi Devam Eden Kombiye Ücretli Kart Değişimi Şoku

ECA 2 Aydır Arızalı Ürün İle İlgili Geri Dönüş Yapmıyor

28 Haziran 2024 17:2415.381

ECA'dan 29 Nisan 2024 tarihinde Proteus Premix 45 KW - HST tam yoğuşmalı kombi satın aldık. Ürün 6 Mayıs'ta arıza verdi....

2 Destek

21 Haziran 2025 11:396.239

ECA Proteus Premix 24 KW kombiyi 22.03.2025 tarihinde Tek Uzman Doğalgaz Is...

Tümünü Gör
ECA Kombi Sıkıntısı!

ECA KombiSıkıntısı!

Ömer
ECA Citius Premix Marka Kombi Sorunu!

ECA Citius PremixMarka Kombi Sorunu!

Hüseyin
ECA  Arceus 27 KW Elektrikli Kombi Yandı

ECA  Arceus 27 KWElektrikli Kombi Yandı

Mikail
ECA Kombi Tam Bir Pişmanlık!

ECA Kombi Tam BirPişmanlık!

Sevil

Öne ÇıkanKonular