ECA Phoenix Şofben Sürekli Arıza Veriyor!

ECA Phoenix Şofben Sürekli Arıza Veriyor!
Buse
30 Aralık 2023 17:01

ECA phoenix model şofben illallah ettirdi. Alındığı günden beri sürekli al81 al01 arızası veriyor. Ya duşa giremiyorsunuz ya da duşta kalıyorsunuz su buz kesiyor. Sürekli şofbenin başında birinin beklemesi gerekiyor resetlemek için. Servis kayıtlarında mevcuttur defalarca geldiler sonuç yok bakıp bakıp suyu açıp kapatıp gidiyorlar. En son daireye gelen gaz basıncından diyerek gittiler. Gaz basıncı yükselince de devam ederse parça değişeceklermiş. Gaz basıncı ölçüldü normal seviyede. 2 aylık bebeğimle lohusa halimle bana çektirdiğiniz bu çile reva mıdır? Parça değişimi de değil komple ürün değişimi istiyorum. Garantisi devam eden ürün bu. Bir değil iki değil acil geri dönüş rica ediyorum.

06 Ocak 2024 09:56

Buraya yazdığım şikayet sonrası Samsun ECA yetkili servis gelip neredeyse şofbenin içindeki her parçasını değiştirdi. Ancak bu da çözüm olmadı. 50 dereceye ayarlı olan sıcak su 33 derecede sabit olarak kalıyor. Ve bu da kış günü duş için imkansız olan bir sıcaklık. Ciddi manada rezil olduk. Servis bu problemi çözemedi. Şofben 'değişimi' istememe rağmen, ilk önce bu şofbeni servise götürüp test edip öyle bunu sağlayabileceklerini söylediler. (Süre ve kesinlik garantisi yok! )

Ek
Ek
30 Aralık 2023 17:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Buse K. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

04 Ocak 2024 11:47

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Buse
05 Ocak 2024 21:46

Buraya yazdığım şikayet sonrası servis gelip neredeyse şofbenin içindeki her parçasını değiştirdi. Ancak bu da çözüm olmadı. 50 dereceye ayarlı olan sıcak su 33 derecede sabit olarak kalıyor. Ve bu da kış günü duş için imkansız olan bir sıcaklık. Ciddi manada rezil olduk. Servis bu problemi çözemedi. Şofben 'değişimi' istememe rağmen, ilk önce bu şofbeni servise götürüp test edip öyle bunu sağlayabileceklerini söylediler. (Süre ve kesinlik garantisi yok! ) Bu süreçte herhangi bir yedek şofben temini noktasında bilgi vermediler. (Yenidoğan bebeğim için sıcak suya her daim ihtiyaç duyuyorum.) 2 yıldır çektiğimiz bu çile artık son bulmalıdır. ECA lütfen artık şofben değişimi yapınız. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne ve CİMER'e başvurmak durumunda kalacağım.

2021 aldığımız hermetik şoben 1 sene olmadan arıza yapmaya başladı ECA güvenilir bir marka diye biliyoruz toplum olarak ancak kısa sürede arızalanması bizi şaşırttı su bir türlü ısınmıyor 43 dereceye ayarladığımız halde 30 Lara kadar düşüyor geçen servis geldi ana şebekeden gelen suyun vanasını kıstı sonra tamam deyip gitti 1 hafta geçmeden aynı arıza yine oldu ne yapacağımızı billemiyoruz

Soydan

Şofbenin altındaki gelen soğuk sunun vanasını yarıya kadar indirin hatta indirebiliyorsanız daha altına indirin bir de öyle deneyin. Saçma sapan şekilde kronik bir arıza bu. Ama bunu kabullenmek yerine milleti uğraştırıp duruyorlar

ECA Şofben AL81 Arızası Çözümlenmiyor

Berk