Habip sonuçtan hiç memnun değil

Ebebek Servise Gönderdiğim Mini Fan 1 Ay Bekleyip Aynen Geri Gönderilmiş

26 Temmuz 2024 01:51

Bundan birkaç ay önce Hepsiburada üzerinden e-bebek satıcısından beehouse Flower mini fan aldım. Yaz geldiğinde kullanmaya başlayınca rahatsız edici bir ses çıkarmaya başladı. Ayrıca arka kısmında kapakta bir açıklık vardı. Hepsiburada ile iletişime geçtiğimde bana e-bebek mağazalarına gitmem söylendi.

25 Haziran'da Manisa e-bebek mağazası üzerinden ürünü servise gönderdim. 24 temmuzda servisten geldi ki bu süre cidden uzun bir süre, bir gün gidip aldım ama hemen orada kontrol ettim. Ürün olduğu gibi geri gelmiş. Hiçbir işlem yapılmamış. Arkasındaki kapaktaki açıklık da aynı duruyordu, ses de aynı rahatsız edici halindeydi.

Değişim talep ettiğimde bun servisin karar vereceği söyledi ama yine 1 ay sonra geleceğini düşünüyorum ki yaz bitecek. Ve muhtemelen değişim değil iade teklif edecekler ve bu da ürünü aldığım zamanki 185 TL olacak ki şu an 300 civarlarında. Param durduk yere erimiş olacak. Ben acil bir şekilde ürünün yenisiyle değişimini talep ediyorum. Sağlam ve sessiz olmasına dikkat edilmesini de rica ederim.

16 Ağustos 2024 14:26

Geçen hafta ürünümün tamir edilip mağazaya ulaştığına dair mesaj geldi. Gidip baktığımda yine hiçbir işlem yapılmadığını görüp yine servise gönderdik. Ama bu kadar da umursamazlık olmaz. Yaz mevsimi yeni başlamıştı ben bu bebek fanını servise gönderdiğimde, yaz bitiyor hala hiçbir ilerleme kaydedemediler. Yazık

25 Eylül 2024 00:17

Bugün itibariyle ürünüm hala yok. Arayan yok. Artık söyleyecek bir şey bulamıyorum

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
26 Haziran 2025 17:48
Mini Fan Değişimi Reddedildi Kasada Bilgi Verilmedi Müşteri Hizmetleri Dönüş Yapmadı
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
10 Temmuz 2025 13:11

Ebebek Kaybolan Ürünüm İçin Çözüm Sunmuyor Mağduriyetim Devam Ediyor

Fırat
17 Temmuz 2025 17:22
ebebek-kaybolan-urunum-icin-cozum-sunmuyor-magduriyetim-devam-ediyor-1.jpg
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
26 Haziran 2025 23:29
urun-teslim-edilmeden-satis-iptali-ve-fiyat-artisi-sikayeti-3.jpg
urun-teslim-edilmeden-satis-iptali-ve-fiyat-artisi-sikayeti-2.jpg
Elçin sonuçtan hiç memnun değil

Elçin
10 Ekim 2023 13:51
Ebebek 24 Günde Teslimat Ve İade Tutarında Eksik Kimsenin Aramaması.
ebebek Kategorileri