EasyCep'TEN Aldığım Cihaz 3. Kez Arıza Verdi!

13 Eylül 2024 16:261.577
Eren'in Teşekkür Mesajı
Talebim olan değişim onaylandı, Zeynep hanıma teşekkür ediyorum.

05/03/2024 tarihinde Apple 13 128GB çok iyi kategoride 365903 sipariş numaralı cihazı satın aldım. Cihaz elime 1 hafta sonra ulaştı. Kullanmaya başladım, aradan 25-30 gün sonra akşam evde otururken cebimdeki cihazım kendi kendine önce birden ısındı, sonra ekran dondu ve birden bire kapandı. Bir daha da açılmadı. 16.04.2024 tarihinde satın aldığım mağazaya garantiye yollamak üzere teslim ettim. Aradan 17-18 gün sonra, 02.05.2024 tarihinde elime geri ulaştı. Yeniden kullanmaya başladım. Çok değil, sadece 14 gün sonra yani 16.05.2024 tarihinde tekrar bozuldu ve hemen satın aldığım mağazaya gittim. Bu cihazın kusurlu olduğunu ve para iadesi istediğimi söyledim. Onlar da para iadesi olmadığını, ancak aynı kategorideki bir cihaz istemiyle yeniden garantiye yollayabileceğimizi söylediler ve yeniden garantiye yolladım. Aradan 40-45 gün sonra
24/06/2024 tarihinde cihaz yeniden elime geçti kullanmaya başladım bir sıkıntı yoktu aradan 2 ay geçti 03/09/2024 tarihinde satın aldığım cihaz aynı sorundan 3. Arızasını verdi!
Değişim talebi ile tekrardan yolladım. Bugün Mağaza ile görüştüğüm zaman telefonumun onarımına başlandığını aktardılar. Şimdi bunu okuyan yetkililere sesleniyorum sizce bu hak mı? Müşteriye ısrarla kronik sorunlu cihazı vermek hak mı? Yarın bir gün bu telefonun garantisi bittiği zaman ben ne yapacağım? Ben değişim veya telefonumun güncel değeri kadar hediye kuponu talep ediyorum. Saygılarımla arz ederim.

13 Eylül 2024 16:30 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

Eren
13 Eylül 2024 17:04

Bana durumla ilgili açıklama veya bilgi verme amaçlı aramanızı bekliyor olacağım

13 Eylül 2024 18:34

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

1 Ekim 2024 15:47

Merhaba, Çözüm süreci esnasında verdiğiniz destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Geri bildirimlerinizi hassasiyetle inceledik ve değer vererek ihtiyaç olduğunda faydalanmak için not aldık. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Zeynep

Eren
1 Ekim 2024 16:02

Talebim olan değişim onaylandı, Zeynep hanıma teşekkür ediyorum.

27 Aralık 2025 22:19

Bu çözüm nasıl sağlandı buraya yazarmısın

27 Aralık 2025 22:13

Bey ***** beni ararmısın beni bu konuda bilgilendir

27 Aralık 2025 20:58

Eren kardeşim *********** beni araya bilirmisin EasyCep'ten mağdurum bana yol gösterirmisin

EasyCep Esay Cep Pişmanlıktır

11 Haziran 2024 13:131.298

3 Yorum

22 Şubat 2025 23:051.265

28.01.2025’te iPhone 12 cihazımın aniden ekranının gitmesi ve hiç açılmamasıyla birlikte cihazımı satın aldığım mağazada...

EasyCep İade Ve Değişim Mağduriyeti

30 Ekim 2023 15:121.763

Easy cepten İnternet üzerinden 08.10.2023 tarihinde sipariş verdim. iPhone 13 Pro cihazını 10.10.2023'te teslim aldım. K...

Tümünü Gör
EasyCep Ayıplı Mal Ve Yetersiz Destek