Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep Tam Kapsam Sigortası Olan Kırılan Telefonum Hakkında Bilgi Alamıyorum

05 Temmuz 2024 12:37

EasyCep Cepa şubesinden almış olduğum 22.06tarihinde cihazım kırıldı. Cihazı alırken ek olarak bir de tam kapsam sigortası almıştım. Cihazım kırıldı ve 23.06 tarihinde cihazı Kızılay Cepa şubesine teslim ettim ve ek olarak tam kapsam sigortam olduğunu da belirttim. Cihazı teslim etmeden önce de hasar kaydı oluşturdum. Cihazım hakkında bilgi almak için aradığımda neredeyse 2 hafta olacak sürekli sistemlerinin çalışmadığını bilgi aldıklarında geri dönüş yapacaklarını söylüyorlar. Ancak hiçbir şekilde dönüş olmuyor. Tekrar sormak için tekrar arıyorum yine aynı şekilde sistemlerinde bir sorun olduğunu yine dönüş yapacaklarını söylüyorlar. Cihazımın genel merkezlerine teslim edildiğinden başka herhangi bir bilgi alamıyorum. Bu cihazıda iade süresi dolduktan sonra ekran ve hoparlör kısmındaki sorunlardan sonra defalarca garantiye gönderdim. İlkinde ekran sararmasının normal olduğunu belirttiler daha sonra tekrar videolu bir şekilde gönderdiğimde yazılımsal bir durumdan kaynaklandığını söylemişlerdi. Hoparlörden gelen cızırtılı sesin normal olduğunu söyleyip sadece hoparlörü temizlediklerini belirttiler. Şu anda kırılmış ve hangi aşamada olduğunu bilmediğim telefonum hakkında bilgi verilmesini ve hatta mümkünse cihazın değiştirilmesini istiyorum ama öncelikli olarak bana cihazım hakkında bilgi verilsin.

05 Temmuz 2024 12:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

05 Temmuz 2024 12:58
08 Temmuz 2024 14:46

Şikayetimi yazdıktan sonra benimle iletişime geçtiler, süreç hakkında araştırma yapıp geri döneceklerini söylediler. Bugün çağrı merkezini tekrar aradığımda duyduğum cevap yine aynı şekilde ekranlarının çalışmadığı ve bilgilerime ulaşamadıkları gün içinde veya başka bir gün tekrar aramam gerektiğini yönünde oldu en başından beri olduğu gibi.

13 Temmuz 2024 17:42

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

23 Temmuz 2024 10:17

23 Haziranda teslim ettiğim ürün 25 haziranda EasyCep genel merkezine ulaştı. Cihaz tamiri için 20 iş günü süre belirtiyorlar. Bugün belirttikleri süre doldu. 23.07.2024 10:08 de aradığım EasyCep müşteri merkezindeki hanımefendi kaydınız görünmemektedir diyor. İsim soy isim bakın dediğimde evet başka ekranda çıktı şimdi şeklinde bilgi veriyor. Cihazın onarımda olduğunu 20 iş günü dolduğu için yasal hakkımı kullanabileceğimi iletiyor bana. Cihazın hangi durumda olduğu göremiyor musunuz şeklinde sorduğumda bana bizde öyle bir ekran bulunmamaktadır diyor. Aldığım günden sorun yaşadığım cihazım hakkında onarımda kelimesi dışında ne zaman bana gönderilecek bunun hakkında bilgi almak istiyorum ama gerçekten çooooooooooook büyük pişmanlık hem de çok. Buradan yazdığım şikayetin altına aradık sizi ulaşamadık şeklinde dönüş yapıyorlar evet aramış ulaşamamış oluyorlar doğru ancak bir daha kimse aramıyor. Gerçekten çok büyük bir pişmanlık içerisindeyim.

25 Temmuz 2024 10:54

25.07.2024 tarihinde görüştüğüm müşteri temsilcisi arkadaştan 25 haziranda genel merkezlerine teslim edilen cihazım için 17 temmuzda garanti formu oluşturulmuş. Bu da şu demek oluyor sanırım biz cihazı 25 haziranda teslim almış olsak da ilgi ve alaka eksikliği yüzünden 17 temmuzda işlem başlattık. O günden önceki beklediğiniz günler sizin enayiliğiniz. Cihazım hakkında onarımda görünmesi dışında herhangi bir bilgi alamadım yine her zaman ki gibi. Yani sigorta işlerinizde bu süreçleri sağlıklı bir şekilde yürütemeyecekseniz cihaz satarken de tam kapsamlı sigortamız şöyle güzel böyle güzel diye ballandıra ballandıra anlatmayacaksınız. Gerçekten çooooooooook büyük pişmanlık.

09 Ağustos 2024 23:11

4-5 gün önce fina sigorta EasyCep yetkilisi tarafından arandım ve 23 hazirandan beri bende olmayan telefonum için temmuz ayında cihaz onarımda yalanlarıyla geçiştirildiğim cihazım için benden ana kartta sorun olduğu için 2.700 -2.800 bandında bir ücret talep ettiler. Ücreti asla kabul etmediğimi tam kapsam sigortasını satarken allandıra ballandıra sattıklarını herhangi bir ücret ödemeyeceğimin bilgisi verildiğini söylediğim halde ücret ödemezsem cihazım işlem görmeden bana geri gönderileceği şeklinde bilgi verildi. Bu bence şu demek siz telefonu 25 haziranda bizim genel merkezimize teslim ettiniz biz sizi bunca zaman enayi yerine koyduk ne onarıldı ne başka bir şey yapıldı para ödemezseniz yapmadan göndereceğiz. Daha sonra ücreti asla kabul etmediğimi belirttiğimde arayan kişi tarafınıza cihaz bedelinin belirli bir kısmını ödeyelim dedi. Mecburen kabul ettim. Bununla ilgili de henüz dönüş yapan yok. Ne destek hattı ne teknik servisi ne de sattığı ürünler asla ama asla çok büyük pişmanlık. Hiçbir şeyin arkasında durmuyorlar ilgi alaka sıfır. Bundan sonra önünden bile geçmeyeceğim bir marka. Baştan aşağı pişmanlık yaşatıyor insana.

15 Ağustos 2024 17:02

Fiba sgortadan tarafıma bir sözleşme gönderdiler ve sözleşmede aynen şu şekilde yazıyor. Cihazın parasını hesabıma yatıracaklar sonrasında "telefonumun satışı sebebiyle fatura düzenlemesi aşamasında ortaya çıkacak kalemlerin bedelinin tarafımca ödeneceğini beyan, kabul ve taahhüt ederim." Bana cihazımın parasını ödedikten sonra benden ekstra çıkan bedelleri ödeyeceğimi taahhüt etmemi istiyorlar. Tam kapsam sigorta poliçemde şöyle yazıyor. Cihaz kırıldığında mıafiyetsiz onarımına eğer cihaz onarılmayacak durumda ise müşteriden cihaz sigorta bedelinin %30'u tahsil edilerek muadil bir cihaz ile değişimi yapılır. Bu şekilde belirtilmiş bir poliçeye sahip olmama rağmen bende 2700 TL bandında bir ücret talep ettiler. Aldıktan sonra sağlıklı bir şekilde kullanamadığım cihaz için her ay taksit ödüyorum. EasyCep ve Fibasigortayı arayıp beni aramaları ve bilgilendirmeleri için talep bırakıyorum ancak asla dönüş yok. 23 Hazirandan beri telefonum ortada yok poliçedeki haklarımı hiçe sayarak benden para istiyorlar, cihaz bedelini ödeyin dediğimde de sonradan ortaya çıkacak fatura kalemlerini taahhüt etmemi bekliyorlar. Hiçbir ilgili yazmıyor aramıyor. Hukuki açıdan haklarımı sonuna kadar arayacağım. İnsanı böyle mağdur etmeye hakkınız yok. Parayı aldıktan sonra banane ya demekten başka farkı yok bunun. Buradaki güncellemelerimide kimse takmıyor. Birazcık müşteri memnuniyeti için çabalasanız keşke. Tekrar tekrar yazıyorum bir daha asla yakınından geçmeyeceğim bir firma.

Çağan
25 Ocak 2024 22:32
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
04 Ağustos 2024 21:21
EasyCep Teknik Servis Mağdur Etmenin Ötesinde Bir Şey Yaptı
Bayazıt sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Tekrarlayan Arızalar Nedeniyle İphone 13 Değişim Talebim Karşılanmadı

Bayazıt
17 Ekim 12:36