Sıddık sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep Pişmanlıktır!

15 Mart 2024 15:51
profile profile
14 Mart 2024 17:07

Şikayetim boyunca taleplerim kesinlikle kulak ardı edilmiş geçiştirilmiştir yetkililerin arayıp sadece aynı şeyleri söylemesi ve hiçbir şey yapmaması can sıkıcı

15 Mart 2024 15:53 (Şikayetten 2 dakika sonra)
15 Mart 2024 16:00

Merhaba iki kez servise giden cihaz da belirtilen sorunlar ile karşılaşılmamıştır diye rapor hazırlayıp geri göndermişsiniz şikayetimde videolu bir şekilde açık ve net bir şekilde gösterdim videoyu izlemnizi rica ederim

15 Mart 2024 17:02

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Eda

15 Mart 2024 17:10

Telefonum açık ulaşılabilir durumda arama çağrı gelmedi

16 Mart 2024 12:31

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Eda

18 Mart 2024 10:43

18 Mart 2024 14:51

20 Mart 2024 11:55

25 Mart 2024 17:57

Eayscep firmasından aldığım ürün 3-4 ay sonrasında iade onayı aldı şimdi de iade edecekleri parayı sizinle iletişime geçeceğiz deyip 22 Nisan cuma gününden beri kesinlikle iletişime geçmiyorlar arıyorum evet iadeniz onaylandı problem yok iade edeceğiz diyorlar kesinlikle biz zaman tarih belirtmiyorlar cihaz aldık pişman olduk şimdi de paramızı alamıyoruz insanı parası ile rezil ediyorlar yazıklar olsun

25 Mart 2024 18:05
28 Mart 2024 17:01

Salih

Arkadaşım ben şimdi tekrar izledim videoyu da, senin telefon kapanmıyor. Senin telefon açılıyormuş gibi yapıp şaka yapıyor resmen. Bence şikayetini bu şekilde yapsan daha iyi olur.

Ömer
Ömer

Bu saatten sonra EasyCep in önünden bile geçmem.

Salih

EasyCep' ten telefon almayı düşünüyordum. Arkadaşın mağduriyetini görünce almaktan vazgeçtim. Gerçekten EasyCep pişmanlıkmış. Arkadaşın sayesinde anladım. Geçmiş olsun arkadaşa

Kürşat
Kürşat

Ben 6. Defa mağazaya götürüyorum. EasyCep gerçekten pişmanlıktır ve asla çözüm üreten bir firma da değil.

Easy Cep’in Iade Yapmaması Ve Sürekli Taksit Talebiyle Mağduriyet

Tuğba