Engin
03 Kasım 2024 11:06

29.09.2024 tarihinde Nevşehir form easy cep mağazasından kredi kartından kendim ve eşim için 2 adet iPhone 14 Pro max almak istedik fakat Nevşehir form mağazasında sadece temiz olarak 1 tane iPhone 14 Pro max vardı. Bizde 12 ay taksitli 87450 TL'ye iPhone 14 Pro max i aldık. 3 gün sonra eşime de Aksaray EasyCep mağazasından iPhone 13 Pro max 12 ay taksitli 71219 TL'ye aldık. Fakat 2 gün içinde eşime aldığım 13 Pro max in şebeke sorunu olduğunu fark ettik. Aksaray mağazasına telefonu götürdüğümüzde kendileri de sorunun olduğunu hafta sonuna dek geldiği için pazartesi telefonu iade alacaklarını belirttiler, dilerseniz Nevşehir formun açılışının olacağını daha çok çeşit olup isterseniz oradan iade isterseniz değişim yapabilirsiniz dediler ve oradan ayrıldık. Bizde hafta sonu Nevşehir form mağazasında ki easy cep in açılışı olduğunu oradan iPhone 13 Pro max i değiştirerek yerine iPhone 14 Pro max alabiliriz ümidiyle gittik Nevşehir mağaza sorumlusu B**** isminde bir kişi bölge müdürünün henüz mağazaya gelmediğini mağaza açılış saatinin öğleden sonra olacağını AVM de biraz vakit geçirin. Tekrar gelin bizde bölge müdürüyle görüşür değişim yaparız diyerek mağazadan ayrıldık. Aradan 1 saat geçti ve tekrar biz mağazaya gittik. Bolge müdürü ile görüşüp maalesef iPhone 13 Pro max in değişimini yapamayız iade alabiliriz deyince şok olduk. Bizde o halde iPhone 14 Pro max i de iade edeceğiz dedik. Tabi iade edebilirsiniz dediler. Bunun karşılığında elimize servis bilgi formu olarak A4 kağıdı verip ücretin 14 gün içerisinde yatırılacağını belirttiler. Fakat ben süreyi hesapladım gereken süre içerisinde ne ücreti yatırdılar ne de tenezzül edip sorunuma çözüm buldular. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Toplamda 160 bine yakın param yaklaşık olarak 1 ayı geçti. Müşteri temsilcilerini arıyorum kimisi ücret iadeniz tamamlanmış bankayla görüşün kimisi ücret ödemesi sıraya alınmış kimisi 21 iş günü içinde ücretiniz yatacak telefonunuz 11.10.2024 tarihinde elimize ulaşmış,14 gün içerisinde yatacaktı fakat Cumhuriyet bayramı tatiline denk geldiği için şöyle böyle demekten bizleri oyaladıklarını fark ettim. Parayı 32 günlük faize yatırsam getirisi olurdu boşu boşuna paramı kullanıp geri iade etmediler. EasyCep pişmanlıktır. Bir de kurumsal firmalara ilan veriyorlar. Satış için. Bu işin peşini bırakmayacağım yasal faiziyle beraber nerelere gitmem gerekiyorsa gideceğim. Bu zamana kadar yok işlem sırada, yok elimize 11.10.2024 te ulaştı. Bahane üstüne bahane...

11 Kasım 2024 14:53

Arkadaşlar merhaba 03.11.2024 tarihinde EasyCep firmasını ücret iademin yapılmadığı konusunda şikayet oluşturmama rağmen müşteri temsilcilerine defalarca derdimi anlatmama rağmen halen firma ücretimi yatırmama konusunda ısrarcı tutumları beni şaşkına uğratmıştır. Müşteri temsilcilerini aradığımda ödemenin onaylandığını bankayla görüşmem gerektiğini sorunumu finans birimine ilettiklerini bankaya ödeme onayı yazısı gönderdiklerini bu belgeyi benimle paylaşacaklarını belirtmişler halen belge paylaşmamışlar ve ücret iadem tarafıma halen yatırmamışlardır. Neredeyse 2. Ekstram gelmek üzeredir. Bu konunun takipçisi olacağımı hakkımı her yerde arayacağımı sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerde benim gibi mağdur olmayın. Yaklaşık 1 ayı geçkin süredir paramın tarafıma yatırılmasını bekliyorum. Ama geri dönüşüm sağlanmıyor, her defasında ben arıyor sorunuma bir Allah'ın kulu çözüm bulmuyor. Ben mağdur edildim. Siz mağdur olmayın

profile profile profile
03 Kasım 2024 11:09 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

03 Kasım 2024 11:38
11 Kasım 2024 23:20
20 Kasım 2024 12:55

Yorumlar (6)

Cenk
Şikayeti Çözüldü

Yahu 7 aydır geri alamamak nedir? Benimde Aralıkta onaylandı iadem ki ürün teslim edildikten 2 saat sonra iade ettim. Ama hala ücret iadesi yapılmadı.

Murat

Bizde aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Geri ödemenizi alabildiniz mi?

Haluk
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorun bende de var. 15 Kasım'da iadem onaylanıp bankaya yazı gönderdik diyorlar. Fakat banka böyle bir yazı yok diyor.

Gul

Okuduklarımdan korktum bende mağdurum 7 aydır alamama nedir allahım nasıl bir rahatlık

Murat

Aynı dert ben de 7 aydır alamadım kardeşim Allah hepimize sabırlar versin güzel oynuyorlar easy

Recep

Merhaba! Aynı sorunları bende yaşamaktayım. Para iadenizi alabildiniz mi acaba?

Selman sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Gecikme Ve Vade Farkı İadesi Sorunu

Selman
20 Ekim 19:20
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
28 Ekim 2024 10:21