E-Devlet İkametgah 3'ten Fazla Deneme Sorunu

26 Mart 2024 23:13

Adres değişikliği için üç kereden fazla giriş yapıldığı gerekçesiyle adres değişikliği yapamıyorum. Sonuçta hepimiz profesyonel değiliz; illaki hatalı girişler olabiliyor. Ancak bu durumda tekrar değişiklik yapamamaktayım. Ben öğrenci olduğum için zamanım kısıtlı. İl nüfus müdürlüğüne gitmeye zaman bulamıyorum ve sorunumun çözülmesini istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Yorumlar (7)

Murat

Hiç önemli değil. Size yardımı dokunmuş ne mutlu.

Murat

ÇÖZÜM! Arkadaşlar eğer 3 kez deneyip bloke geldiyse ve adres değişikliği beyanı yapamıyorsanız işlemi artık tersten yapmalısınız (önce muvafakat sonra beyan olacak şekilde) eğer nüfus müdürlüğüne gitmek istemiyorsanız. Şöyle: Adresine taşınacağınız evdeki kişi E-devletten - Adres beyanı için muvafakat verme- ye tıklayıp oradan sağ alt köşedeki +Yeni Muvafakat ta tıklayacak ve adresi taşınacak kişinin (ebeveyn) bilgilerini ve En son kendi kimliğinin seri numarasını girdikten sonra kayıt açmış olacak. Sonra o adrese ikametgah taşımak isteyen kişi kendi E-Devletine girip -Adres değişikliği bildirimi (Muvafakatlı) -olan hizmete girip yine sağ alt köşedeki +Yeni kayıt oluştur a tıklayacak ve gelen sayfada kendisi ile birlikte taşımak istediği çocuğunu da ekleyecek ilerle deyip gelen sayfada size öncesinde gönderilmiş olan taşınmak istediğiniz kişinin bilgileri ve adresi sistemde görünüyor olacak onu seçiniz ve adres değişikliğini onaylayınız. İşte bu kadar oldu :) bu bilgiyi ne nüfus ne E-Devlet veriyor

Levent
Levent

Teşekkürler Murat Bey; Olmaz ya; "nvi buraya gelsinler diye mi sorun çıkarıyor! " bir düşündüm :) Neyse Teşekkürler. Sayenizde sorun çözüldü.

Çok teşekkür ederim. Ben 1 defa denememe rağmen 3 defa denediniz dedi hata verdi. Nüfus müdürlüğüne gitmeniz gerekmektedir dedi. Kara kara düşünürken sizin yorumdan ilerledim oldu. Çok büyük hayra geçtiniz. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Hansai
Hansai

Sırf sana yorum yapabilmek için hesap açtım, Allah razı olsun. Çok fazla dua ettik haberin olsun abi. Üçüncü çocuğumun adını ***** koyacağım.

Yasemin
Yasemin

Abi sağolasın Allah razı olsun İstanbul'a gelme masrafından kurtandın beni.

Neşe
Neşe

Ben hiç hata yapmadığım halde hata verdi. 70 yaşındaki babamı nüfus md. Ne gönderiyorum şimdi. Sistemleri mikemmel uçeyaaah

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

e-Devlet (Turkiye.gov.tr) Adres Değişikliği Sorunu

31 Ocak 2024 23:07