Teknosa'dan Alınan Dyson V12

Teknosa'dan Alınan Dyson V12
28 Ağustos 2024 11:10

26.04.2023 tarihinde Teknosa' dan Dyson V12 süpürge ve aldım. Satıcı arkadaş... 1 ya da 2 yıllık ek sigorta alırsam ürünüme bir şey olursa veya eskirse 2 adet yedek parça ürünü 3 veya 4 yıl içinde alabileceğimi söyledi. Bende buna inanarak 1 yıllık ek sigorta yaptırdım.
(Meğerse hepsi yalanmış.)
V12'nin mobilya altı adaptörü kırıldı.
Gerçekler bundan sonra ortaya çıkmaya başladı.
İlk önce Teknosa ile görüştüm onlarda Dyson teknik servisi ile görüşmemi söylediler. Dyson servisi arayınca da sadece bu parçanın garanti dışı olduğunu söylediler.
Teknosa'yı tekrar arayınca beni arayacaklarını söylediler. Kimsenin aradığı yok.
Ertesi gün arayınca da Dyson ile görüşüp arayacaklarını söylediler. Yine arayan yok.
Çok ilgisizler, sorunu çözmeye çalışmıyorlar ve sadece oyalamaya çalışıyorlar.

Artık yedek parçayı verselerde almam. Dyson'u kırarım ama yedek parçayı almam.

Bundan sonra evime Teknosa'dan veya Dyson'dan evime iğne sokmam.
Ne kadar eşim dostum varsa hepsine haber vereceğim ve mümkün olduğu kadar alış verişlerini engellemeye çalışacağım.

Bence yaptırmış olduğunuz ek sigortaları kontrol edin ve içeriğini iyice öğrenin.
Ali Ç****

29 Ağustos 2024 12:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
03 Nisan 2024 14:45

03 Ağustos 2023 16:18
Selen sonuçtan çok memnun

Selen
22 Mart 2024 08:06
"Teşekkürler"
Dyson Hatalı Parça Temin Edilmiyor
Serra sonuçtan hiç memnun değil

Serra
31 Temmuz 2023 11:17
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
18 Ocak 2024 13:23