Dyson Yatak Başlığı Matkap Gibi Ses Çıkarıyor Boru İle Birleşim Yeri Esniyor

19 Ekim 2023 01:074.751
İsmail'in Teşekkür Mesajı
Dün itibari ile yeni başlık hızlı bir şekilde tarafıma ulaştı. Dayson markasına teşekkür ediyorum. Ayrıca şikayet var'a da teşekkür ederim.

2022 yılı Kasım ayında almış olduğum Dyson v15 detect şarjlı süpürgenin yatak ve koltuk başlığını 6 ve ya 7 kere kullanmama rağmen sanki matkap çalışıyormuş gibi ses yapıyor. Dyson Müşteri hizmetlerine WhatsApp'tan başlığın nasıl çalıştığını gösterir videoyu atsamda cevap çıkan sesin işlevine bir zararı olmadığı için kullanmaya devam edin oldu. Zaten çıkan sesten dolayı kullanamıyoruz. Her an bozulma riski olduğunu düşünüyoruz ve bunu çıkarttığı sesten anlıyoruz. Ayrıca toz haznesine ile süpürge borusunun birleştiği yer gün geçtikçe esnedi ve bu ilerleyen zamanlarda sorun haline geleceği aşikar fakat bunu ile ilgili olarak da müşteri hizmetleri esneme yapılacak şekilde tasarlandı yanıtını verdi. Fakat başka arkadaşların aynı model süpürgelerinde bu durum yok. Satış sonrası desteğin bu kadar sıkıntılı olacağını asla düşünmemiştim.

20 Ekim 2023 15:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

25 Ekim 2023 10:00

Dyson V15 Başlık Sorunu Ve Yetersiz Destek

Nurcan
Nurcan
25 Ekim 2024 17:376.325

Dyson bozuk başlık gönderdi. Ekim başında Dyson V15 sipariş ettim. 10 Ekim'de teslim aldım. İlk aldığım günden beri hal...

Tümünü Gör
Dyson V15 Süpürge Geri Süpürürken Zıplama Sorunu

Dyson V15 SüpürgeGeri Süpürürken Zıplama Sorunu

Ömer
Dyson Süpürge Çalışırken Duruyor!

Dyson SüpürgeÇalışırken Duruyor!

Murat
Dyson Süpürge Boyası Çıktı!

Dyson Süpürge BoyasıÇıktı!

Harun
Dyson Süpürge Servis Süreci!

Dyson Süpürge ServisSüreci!

Çiğdem
Dyson Süpürge Borusu Kırıldı!

Dyson Süpürge BorusuKırıldı!

Dyson V12 Süpürge Arızası