Hande sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2024 10:51

Merhaba, yaklaşık 1,5 yıl önce V8 süpürge aldım. Evimi süpürürken koltuğa koyduğum Dyson hafifçe kayıp yerle temas etti ve üst başlığı çıktı. Makinenin bu kadar hassas olmasına şaşkınım, bu bir süpürge hangimiz evimizi süpürürken halıyı koltuğu çekeceğimiz zaman süpürgemizi gidip duvar aparatına asıp geliyoruz ki. Hayatın içinde olan normal bir şey sonucu süpürgem anormal bir hassasiyet gösterdi. Bununla birlikte süpürgenin çalışır durumunda asla bir şey yok, çıkan apartı yerine oturttuğumda çalışıyor tamamen plastik olmasından kaynaklı kırılma mevcut. Ürünüm hala garanti kapsamında ancak benden 5600 TL üst gövde ücreti talep edildi. Rakam çok yüksek, makine çalışıyor sadece plastik apart değişecek ama tüm üst gövde için hala garantisi devam eden ürününe ücret istendi. Ben sorunun garanti kapsamında yapılmasını talep ediyorum. Lütfen tekrar değerlendirerek tarafıma dönüş yapınız.

23 Ağustos 2024 17:10 (Şikayetten 1 gün sonra)

31 Ağustos 2024 15:38

Dyson ekibi 1 gün sonra benimle iletişime geçti, hasarı incelemek için süpürgemi kargo ile evimden aldırdı. İlettiğim bilgiler doğrultusunda üst gövdenin çalışır olduğunu tespit ederek kırılan plastik parçanın tamirini garanti kapsamında onarıp süpürgemi tekrar bana kargoladılar. İlgileri için teşekkür ederim.

Adil sonuçtan hiç memnun değil

Adil
08 Ocak 2025 15:27
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arzu
20 Mart 2024 23:08
Dyson Müşteri Hizmetleri Geç Dönmesi Ürünün Kalitesizliği
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Seval
28 Kasım 2024 13:25