Dyson V8 Başlık Kırıldı

Dyson V8 Başlık Kırıldı
Tuğba
07 Şubat 2024 02:32

Dyson V8 süpürgenin başlık kısmındaki dişli parça kırıldı ve süpürürken tozlar, kırık kısma takılarak boruda tıkanıklığa neden oluyor. Her süpürüşte boruyu temizlemek zorunda kalıyorum. WhatsApp üzerinden iletişime geçip fotoğraf ve video gönderdim, fakat kullanımı engellemediği için temizleyerek kullanmam gerektiği belirtildi. Telefonla iletişime geçtiğimde de aynı yanıtı aldım. Eğer rahatsız oluyorsam, ücret karşılığında yeni bir başlık alabileceğim söylendi. Ürünümün garantisi devam ederken, benden ücret talep edilerek yeni başlık alınması isteniyor. Sevgili Dyson ailesi, iki alerjik çocuğum var ve biri henüz 5 aylık. Dyson'ı hayatımı kolaylaştırsın diye aldım, sorun yaratsın diye değil. Ayrıca süpürge, ıslık çalar gibi bir ses çıkarıyor. Olumlu bir dönüş bekliyorum, aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

15 Şubat 2024 14:29 (Şikayetten 8 gün sonra)

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
20 Nisan 12:39
Dyson Süpürge Başlığında Yaşanan Sorun Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı!
Dyson Süpürge Başlığında Yaşanan Sorun Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı!
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arzu
20 Mart 2024 23:08