Dyson V15s Detect Submarine İle Hayal Kırıklığı

İpek
19 Aralık 2024 22:25

Dün akşam saatlerinde Dyson mağazasından Dyson V15s Detect Submarine aldım. Akşam şarja taktım, sabah denediğimde başlıkları sorunluydu ve çalışmıyordu. Aldığım yere götürdüm, değişim talebinde bulundum ve satıcı hatalı olduğunu deneyerek gördü ve iade olduğunu söyledi. Değişim olmadığını belirtti. Böyle bir şey mümkün mü? Ben ürünü 1 sene kullanıp geri götürmedim, hiç kullanamadan götürdüm. Ayrıca, aynı ürünle değişim olması için ekstra ücret talep edeceklerini söylediler. Böyle bir prosedür olur mu? Bu ne saçmalık! Dyson'dan hiç beklemeyeceğim bir şeydi. Ekstra saç şekillendiricisini almayı düşünüyordum, Allah'tan almadım. Çok pişman oldum. Gerçekten büyük hayal kırıklığına uğradım. Dyson defteri benim için kapanmıştır.

20 Aralık 2024 10:45

Dyson pişmanlıktır almayı aldırmayın ne satıcısı ne de müşteri hizmetleri hiç birisi isten anlamayan gram bilgisi olmayan insanlar böyle bir şey olabilir mi ya koskoca Dyson sın sen kendine gel müşteri memnuniyeti diye bir şey var ama Dyson da asla ve asla öyle bir şey yok paramla rezil oldum resmen uğraştığım saatlere yazık bunu bilin ürününüz bozuk çıkıyor 1 kere bile kullanmadan değişime götürdüğünüzde kapalı kutu açıldı diyerek değişim yapmıyorlar (Dyson da değişim yokmuş) abi ben bunu kullanmak için almışım urunu açmadan bozuk olup olmadığını anlayamam müneccim değilim hoş. Hiçbir şekilde arkanızda olmuyor haberiniz olsun ürün iyi mi kötü mü bilemem ama oradayken memnun olmayanlar iadeye getirdiğini gördüm ve söyle bir şey var ben memnun olmayıp götürmedim ürün hatalı cıktı çalışmıyor bozuk bozuk anlatamıyorum derdimi ya sabır

25 Aralık 2024 15:46 (Şikayetten 5 gün sonra)

Yasemin

Müşteri hizmetleri çok kötü benimde ürünüm kayıtlı olduğu halde seri numarası yok deyip başlarından attılar ve kesinlikle müşterisine yardımcı olmuyor. 3 tane urunu var bende asla ödenen ücretin karşılığı değil bir daha bir şey almam

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 15:59
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
23 Mayıs 2024 23:22